Молодик у жовтні 2022: Що не можна робити, щоб не накликати біду

У другому місяці осені місяць вступить в нову фазу циклу 25 жовтня о 13: 48 за київським часом. Молодик в жовтні 2022 пройде в сузір'ї Скорпіона, передають Патріоти України.

Оновлення циклу в знаку Скорпіона принесе активний і динамічний місяць. Листопад буде досить напруженим, проте в цей період з'являється шанс довгоочікуваних змін в найбільш важливих сферах. Підвищується чуттєвість і пристрасність, які можуть пробудити спрагу до легких пригод однак варто тримати свої почуття в узді і не піддаватися небезпечним спокусам. Бажання шаленого кохання може обернутися неприємностями. Не варто поспішати з обіцянками і приймати поспішні рішення.

День молодика може відзначатися безпричинної тривогою і хвилюванням. Підвищена чутливість може привести до розбіжностей з оточуючими, варто уникати конфліктних ситуацій. Будьте уважні до здоров'я і прислухайтеся до сигналів, які може посилати організм.

Молодик 25 жовтня 2022 – що можна робити

У цей період енергія Місяця в знаку Скорпіона допоможе позбутися від страхів і упереджень. З'явиться можливість подивитися на можливість невдач під іншим кутом, і вони більше не будуть лякати. Період молодика - найкращий час, щоб зважитися на те, про що давно подумували, але все боялися втілити в життя. Однак варто забути про маніпуляції і обмані. Чесність і щирість стають ключем до успіху.

У день молодика сприятливо миритися з близькими і налагоджувати відносини після сварки. Ви зможете підібрати правильні слова і відновити контакт.

Молодик стає періодом, коли найкраще позбавлятися від шкідливих звичок і купувати правильні. Можна влаштувати розвантажувальний день або почати дієту.

У цей період Місяць в Скорпіоні може посилити інтуїтивні здібності. Приймаючи важливі рішення, варто керуватися підказками внутрішнього голосу. Потрібно менше прислухатися до порад оточуючих і більше доводам власного розуму.

Що не можна робити в молодик

  • брати в борг і позичати гроші;
  • починати нове;
  • здійснювати великі покупки;
  • приймати важливі рішення, підписувати документи;
  • піддаватися негативним емоціям;
  • проводити операції і процедури краси;
  • переїдати і вживати алкоголь.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на вихідні 27-28 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 квітень 2024, 5:20

Овен (21.03-19.04) . Вихідні для вас будуть наповнені енергією та пригодами. Ви можете знайти себе у захоплюючих пригодах або спробувати щось нове. Будьте відкриті до можливостей і насолоджуйтеся кожною хвилиною. . Телець (20.04-20.05) . Ці вихід...

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...