Молодик у лютому 2022: Астрологи розповіли, що не можна робити, щоб не накликати біди


Молодик в лютому 2022 року відбудеться 1 лютого о 7:47 за київським часом. У нову фазу зростання Місяць вступить в сузір'ї Водолія, передають Патріоти України.

Молодик у Водолії - це не час для активних дій, і більше підходить для планування і постановки цілей на майбутнє. Цей день підходить для спілкування з близькими по духу людьми або нових знайомств. Також Місяць в повітряному сузір'ї розташовує до творчості і пошуку своїх прихованих талантів.

Місячний календар на лютий 2022 розповість про те, в які дні можна розраховувати на успіх у всіх починаннях, а яка доба можуть таїти в собі серйозну небезпеку.

В 1 місячну добу енергія всього живого знаходиться на мінімальному рівні. Можливі необгрунтовані напади тривоги хвилювання, занепад сил і депресивні стани. У цей день можуть загострюватися хронічні захворювання. Впоратися з негативними думками і роздратуванням непросто, зростає ймовірність конфліктів і розбіжностей.

Молодик 1 лютого 2022 – що можна робити

День нової фази Місяця ідеальний для планування справ як на поточний місяць, так і на довгострокову перспективу. Непогано буде і помріяти. Візуалізуючи свої бажання, створюючи чітку картинку в своїй голові, ви наближаєте настання цього дня. Однак всі свої плани в молодик варто тримати при собі і нікому про них не розповідати.

У період молодика підуть на користь розвантажувальні дні і початок дієти. Якщо у вас є шкідливі звички – саме час з ними попрощатися. Проводьте більше часу на свіжому повітрі і за улюбленими заняттями. У цей день варто прощати один одному образи, таким чином "очищаючись" від негативу і програмуючи себе на гарний початок місяця. Те, як ви проведете молодик, вплине на весь наступний місяць.

Що не можна робити в молодик:

  • займатися фінансовими питаннями, позичати і брати в борг;
  • починати нове;
  • приймати важливі рішення, проводити переговори або підписувати документи;
  • проводити хірургічні втручання без крайньої необхідності;
  • йти в салон на косметичні процедури;
  • переїдати і вживати алкоголь.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....