Може бути дуже важко! Ванга вважала три знаки Зодіаку людьми з важкою долею: Як вийти на "білу смугу"

Болгарська ясновидиця Ванга говорила про трьох знаків Зодіаку, що у них буде важка доля і з якими якостями характеру це пов'язано. Про це повідомляє "Експрес газета", передають Патріоти України.

Терези

Терези дуже залежать від думки оточуючих. Представникам цього знака важливо, щоб всі навколо любили їх. Вони не вміють відмовляти в допомозі навіть тим, кому її надавати взагалі не варто. Ясновидиця рекомендувала Терезам перестати думати про інших і навчитися брати відповідальність за свої дії.

Близнюки

Близнюки схильні до шкідливих звичок. Від згубних пристрастей радять відмовитися. Також варто стати сміливіше, але спокійніше, і не кидатися з однієї крайності в іншу.

Рак

Це один з найбільш емоційних і песимістично налаштованих знаків Зодіаку. Їх постійні скарги на життя провокують долю підкидати все нові і нові проблеми. Ванга рекомендувала Ракам легше ставитися до невдач і більше прислухатися до порад друзів.

Козеріг

Козеріг весь час долає якісь перешкоди і труднощі, більшість з яких самі собі і створили. Проте доля обдарувала Козерогів витривалістю і цілеспрямованістю.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 8 вересня для всіх знаків зодіаку

неділя, 8 вересень 2024, 5:20

Овен . Сьогодні у вас бадьорий настрій; беріться за незвичайні цікаві справи, проявляйте фантазію. Інтуїція дає вірні підказки, тому рішення, ухвалені швидко, будуть найвірнішими. Працездатність Овнів залежить від їх настрою, треба підтримувати позити...

Гороскоп на 7 та 8 вересня для всіх знаків зодіаку

субота, 7 вересень 2024, 5:20

Овен (21.03-19.04). Цими вихідними вам захочеться діяти. Виходьте на прогулянку або займіться чимось активним. Спонтанні рішення можуть принести приємні сюрпризи. Телець (20.04-20.05). Присвятіть час сім'ї та близьким. Ваша турбота і підтримка будуть д...