"Може бути помста": Таролог спрогнозував, коли в грудні українцям потрібно чекати удару ворога

24-25 грудня цілком імовірний новий удар російських окупантів - як помста за те, що в Україні хочуть перенести з 7 січня на цю дату Різдво. Такий прогноз дав в інтерв'ю YouTube-каналу "Прогноз" відомий нумеролог і Таролог Владислав Грицай, передають Патріоти України.

Він вважає, що у країни-агресора напевно буде величезне бажання мстити українцям – тому як у Кремля завжди була прив'язка до церковних дат. І окремо Грицай нагадав, що Російська православна церква (РПЦ) стала чи не головним напрямком ідеологічної підтримки кривавих дій Москви проти України.

"24-25 грудня - досить серйозні дати, коли може бути напад або можуть бути масштабні бомбардування. Це буде помста за те, що ми офіційно на церковному рівні хочемо возз'єднатися з європейським світом [...]. Додаємо всі числа, і у нас виходить 15. Це - аркан диявола. Це тільки підтверджує мої слова, що саме 24-25 числа може бути помста ворога за перенесення Різдва на цю дату", − сказав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найбільш містичний день року? Що несе людству дзеркальна дата 24.04.2024. Час загадувати бажання

середа, 24 квітень 2024, 5:40

Для нумерологів дзеркальні дати, особливо такі, як 24 квітня 2024 року, мають магічне значення, особливо коли вони збігаються з повним Місяцем як наразі. Вони можуть розглядати такі дати як часи підвищеної енергії або потенційно сприятливі моменти для ...

Гороскоп на 24 квітня для всіх знаків зодіаку

середа, 24 квітень 2024, 5:20

24 квітня 2024 - це 16 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете відчувати себе дуже енергійними та мотивованими. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайн...