Може перетворитися на страшну хворобу: П'ять знаків Зодіаку схильні до проблем з алкоголем

П'ять знаків Зодіаку, яких мають проблеми з алкоголем - today.ua

Алкоголізм - страшна хвороба, яку, як і наркоманію, важко вилікувати, якщо людина сама не захоче. Схильність прикладатися до пляшки, виявляється, безпосередньо пов'язана зі знаком Зодіаку. Астрологи розповіли, які представники зодіакального кола мають проблеми з алкоголем, зазначають Патріоти України.

Знаки Зодіаку, схильні до алкоголізму

Скорпіон

Всі свої проблеми в житті Скорпіони топлять в алкоголі. Вони закриваються від оточуючих, їм не потрібно виговоритися, їм не потрібні нічиї поради, тільки розслабитися. Лише одиниці стають алкоголіками, адже благо сильному характеру представники цього знака можуть кинути погану звичку і почати життя з чистого аркуша.

Риби

Ніжні і ранимі представники цього знака дуже часто занурюються в себе. Вони можуть почати пити на самоті, а їх психологічний стан тільки погіршується. Риби впадають в депресію і вже не відходять від пляшки. Не можна залишати їх у важкі часи.

Близнюки

Народжені під цим знаком дуже захопливі натури, що спраглі нових вражень. Вони ще й любителі повеселитися, загуляти з компанією і не помічають, як алкоголь стає чимось більшим, ніж просто засобом для веселощів. Щоб захистити Близнюків від пляшки, близьким потрібно весь час їх розважати і шукати нові джерела вражень.

Овен

Овни готові скласти компанію у всіх заходах, де наливають. Вони п'ють абсолютно все і не знають міри. Перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, Овни стають вкрай агресивними.

Стрілець

Так само як і Скорпіони, Стрільці не залежні. Для них алкоголь - засіб для розслаблення і веселощів. Дуже рідко, коли представник цього знака дійсно мають діагноз алкоголізм. Якщо ж Стрілець почав багато випивати, знайдіть йому нову пристрасть - подорожі або хобі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...