Може розвалитися шлюб, є ризик втратити гроші: Астролог заявив, що три знаки Зодіаку чекають тяжкі випробування цієї осені

Відомий український астролог Влад Росс дав точний гороскоп на вересень, жовтень і листопад 2021 року: він розповів, кому цієї осені доведеться бути особливо обережним, передають Патріоти України.

За його словами, осінь 2021 року однозначно не порадує представників трьох знаків Зодіаку.

Скорпіон: гороскоп на вересень, жовтень і листопад 2021

Складний період продовжиться в житті Скорпіона. Особливо це стосуватиметься фінансових задумів і складних ситуацій із грошима. Скорпіону краще не вкладати гроші в неперевірені проекти. Особливо напруженою для Скорпіона буде друга половина осені.

Овен: гороскоп на вересень, жовтень і листопад 2021

Досить важкий і насичений проблемами період буде також у Овна. У його житті виникне безліч складних ситуацій, у тому числі його можуть зрадити друзі. Неминучими є складнощі, пов'язані з новими проектами та реалізацією масштабних справ. Ні в якому разі не можна брати кредити і здійснювати великі покупки.

Риби: гороскоп на вересень, жовтень і листопад 2021

Важкий період цієї осені чекає й на Риб. Люди можуть проявитися з несподіваного боку і поранити Риб. Зокрема, люди, яких вони вважали друзями і прихильниками, розчарують і доведуть їм зворотне. Через це земля буде йти у Риб із-під ніг. Особливі проблеми можуть виникнути зі здачею або покупкою нерухомості. Можливі також проблеми, пов'язані з землею, а також проблеми в сімейному плані. Сім'я Скорпіона може почати руйнуватися. Також можливі перевірки податкових.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...