Може статися лихо: Астрологи назвали знаки Зодіаку, яких у січні 2022 підведе здоров'я

Гороскоп на січень 2022 попереджає три знаки Зодіаку про ймовірність проблем зі здоров'ям в перший місяць року. Астролог розповіла, в чому саме кожному з них слід поберегтися, щоб не зробити ще гірше. Прогнозом з Lite поділилася знаменитий астролог Аріна Артуровна. Експерт радить читати гороскоп за своїм Асцедентом (висхідним знаком), передають Патріоти України.

Овен

Астролог радить представникам вогняного знака Зодіаку прислухатися до свого здоров'я. Особливо небезпечні зараз стресові стани, які в майбутньому можуть спровокувати великі проблеми, аж до досить серйозних захворювань.

Терези

За словами Аріна Артурівни, Терезам потрібно приділити пильну увагу здоров'ю, оскільки в січні 2022 року є великий ризик появи простудних захворювань. Ті, у кого спостерігаються хронічні недуги, також будуть схильні до їх загострення.

Риби

В цілому у сфері здоров'я особливих труднощів не буде. При цьому в січні 2022 вам бажано не допускати екстриму, інакше це може призвести до травмонебезпечних ситуацій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найбільш містичний день року? Що несе людству дзеркальна дата 24.04.2024. Час загадувати бажання

середа, 24 квітень 2024, 5:40

Для нумерологів дзеркальні дати, особливо такі, як 24 квітня 2024 року, мають магічне значення, особливо коли вони збігаються з повним Місяцем як наразі. Вони можуть розглядати такі дати як часи підвищеної енергії або потенційно сприятливі моменти для ...

Гороскоп на 24 квітня для всіх знаків зодіаку

середа, 24 квітень 2024, 5:20

24 квітня 2024 - це 16 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете відчувати себе дуже енергійними та мотивованими. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайн...