Може статися лихо! Ніколи не робіть цього ввечері, щоб не накликати на себе біди і хвороби

Вечірній час здавна асоціювався у людей з якоюсь містичною, оповитою загадками і небезпекою частиною доби. Існує багато заборонних прикмет і повір'їв, в які вірили ще наші предки. Про це пише Ndsmi, передають Патріоти України.

Виносити сміття

Це, мабуть, найвідоміша вечірня прикмета. Вважається, що будь-яка річ, викинута на вулицю ввечері, може стати основою для пристріту і порчі. Також в народі вірили, що разом з винесеним сміттям зникне і матеріальний достаток.

Прибирати в будинку

Разом з виметеним пилом з дому можна вимести і гроші, а вимиєте підлогу - з дому піде любов, щастя, удача.

Залишати на столі ніж і (або) брудний посуд

Вважається, що залишений ніж - загрожує хворобами і сварками в домі. А неприбраний посуд свого роду неповага до домового, який буде мстити - шуміти, відбираючи сон.

Давати гроші в борг або позичати

Якщо дати в борг після заходу сонця, можна позбутися грошової удачі. А якщо самі візьмете грошей, то незабаром обростете боргами.

Голитися і дивитися в дзеркало

Така прикмета говорить, що пізнє гоління загрожує проблемами в інтимному житті. А дзеркало може забрати молодість і красу, наблизивши старість.

Виливати воду з ванночки, в якій купали немовля

Це може викликати проблеми зі здоров'ям. Краще залишити таку воду до ранку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...

"Початок капітуляції армії РФ": Астролог назвав подію, яка ознаменує закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:28

Астролог Влад Росс вважає, що від другої половини квітня Україна почує про добрі новини стосовно західної допомоги. Він також переконаний, що до кінця 2024 року наші Сили оборони звільнять окупований Росією Крим. Про це він сказав у коментарі ютуб-кан...