Може статися лихо! Ці знаки Зодіаку чекають великі проблем зі здоров'ям в жовтні - вам потрібно поберегтися

Гороскоп на жовтень 2021 обіцяє чотирьом знакам Зодіаку чималі проблеми зі здоров'ям. Астролог розповіла, кому потрібно поберегтися і дала кожному з тих, хто в зоні ризику, важливу пораду. Прогнозом з Lite поділилася відомий астролог Аріна Артуровна. Експерт рекомендує читати гороскоп за своїм Асцедентом (висхідним знаком), передають Патріоти України.

Овен

Зробіть упор на стан здоров'я. Настає складний період, коли необхідно бути дуже уважним до свого організму. Сильно ризикують захворіти любителі уїк-ендів і прогулянок на свіжому повітрі, також рибалки і велосипедисти.

Терези

Необхідно поберегти здоров'я - особливо при наявності хронічних хвороб. Також можуть загостритися сезонні захворювання.

Скорпіон

Скорпіонам слід поберегтися в плані здоров'я - відкладіть тревел-тури на Різдво, а вільний час уїк-енду краще проводите в колі друзів або сім'ї.

Стрілець

Слід бути дуже обережним на вулиці в темний час доби. Також бережіть суглоби і сухожилля, не допускайте переохолодження організму.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...