Може статися в 2023 році: Астролог Влад Росс назвав точний місяць нашої перемоги у війні

Астролог Влад Росс заявив, що президент РФ Володимир Путін поблизу річниці повномасштабного вторгнення в Україну спробує повторити спробу наступу, але вона обернеться для нього кошмаром, передають Патріоти України.

Як він сказав у коментарі "Главреду", на Путіна чекає повна поразка на полі бою. У період з березня по квітень вже стане зрозуміло, що Росія повністю програла в цій великій війні.

"На Росію чекатиме цілковита поразка вже в березні-квітні 2023 року, а в червні, можливо, вже і Крим буде під контролем України, якщо не весь, то більша його частина", – сказав Влад Росс.

Путін хоче оточити Київ

Також Влад Росс сказав, що у диктатора є нав'язлива ідея захопити Київ "за три дні". Поки відмовлятися від своїх планів він не планує. Найнебезпечніший період буде поблизу 24 лютого, бо президент РФ любить символічні дати. Також обережними варто бути жителям Слов'янська та Краматорська, адже там йтимуть бої за свободу від окупантів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....