Може статися велике лихо! Знаменитий астролог назвав знаки Зодіаку, для яких 2022 рік стане "чорною смугою"

Гороскоп на 2022 рік обіцяє трьом знакам Зодіаку проблеми, неприємності, труднощі, на подолання яких доведеться затратити багато сил і нервів. Знаменитий астролог Павло Глоба дав пораду кожному з них, як пережити "чорну смугу". Хто найбільш невдачливі знаки Зодіаку в нинішньому році, пише SlovoFraza, передають Патріоти України.

Рак

Астролог рекомендує представникам знака зібратися з силами. У цей період вам потрібно буде не занепадати, адже головною проблемою може стати нудьга і, наступні за нею, пошуки сенсу життя. Не варто чекати нічого хорошого і від роботи, швидше за все, незабаром ви захочете поміняти її на щось більш значуще.

Лев

А ось Левам найбільше не буде щастити в особистому житті, яке в 2022-му році опиниться під ударом. Павло Глоба рекомендує відмовитися від загострення сварок, інакше ризикуєте зовсім нарватися на розставання з коханою людиною.

Козеріг

Невдачі в разі Козерогів будуть пов'язані з небажанням вчитися на своїх помилках. Ви будете наступати на ті ж граблі, отримуючи закономірний результат. Астрологи радять вам все-таки провести роботу над помилками, поки не пізно, і не бути таким самовпевненим.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...