Може зруйнуватися все! Трьом знакам Зодіаку загрожують серйозні конфлікти в сімейному житті: гороскоп на серпень

Для більшості знаків зодіаку серпень буде вдалим, але для представників трьох знаків місяць стане періодом випробувань - будуть перевірені на міцність стосунки, і не всім парам судилося легко подолати цей етап. Про це йдеться в гороскопі, складеному Хаялом Алекперовим, двічі переможцем «Битви екстрасенсів» і постійним експертом проекту «Слідство ведуть екстрасенси» (СТБ), передають Патріоти України.

Для Дів існує ризик, що побутові сімейні суперечки переростуть в затяжні конфлікти. Тому в серпні краще уникати будь-яких сперечань із другою половинкою.


Скорпіонам астролог радить не сприймати в штики критичні зауваження від коханої людини. Деякі поради можуть виявитися слушними і вартими уваги та допоможуть не допустити помилок.

У Стрільців у серпні є ризик охолодження стосунків, тому не соромтеся виявляти увагу до почуттів близької Вам людини, покажіть йому, що він може розраховувати на підтримку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 28 квітня для всіх знаків зодіаку

неділя, 28 квітень 2024, 5:20

Овен. Із самого ранку ви відчуєте натхнення, яке допоможе вам реалізувати все задумане. День буде насиченим, завдяки чому ви зможете завершити розпочаті справи і почати щось нове. Телець. Діліться з однодумцями своїми ідеями. Серед них можуть бути люди...

Гороскоп на вихідні 27-28 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 квітень 2024, 5:20

Овен (21.03-19.04) . Вихідні для вас будуть наповнені енергією та пригодами. Ви можете знайти себе у захоплюючих пригодах або спробувати щось нове. Будьте відкриті до можливостей і насолоджуйтеся кожною хвилиною. . Телець (20.04-20.05) . Ці вихід...