Можливе підвищення в посаді: Китайський гороскоп на вересень 2021 для всіх знаків

Цей місяць пройде під заступництвом Вогняного Півня.

Східний гороскоп по роках народження відомий вже кілька тисяч років. У китайському гороскопі кожен місяць відповідає одному зі знаків Зодіаку. Вересень пройде під заступництвом Вогняного Півня – дуже активного знака з сильними лідерськими якостями. Він закликає нас бути цілеспрямованими і не шкодувати себе, зазначають Патріоти України.

Щур

Прекрасний місяць для пошуку любові і нових відносин. Сімейний Щурам варто задуматися про дітей. У цьому місяці вам варто завжди довіряти своїй інтуїції, навіть якщо вона суперечить логіці. Східний гороскоп радить вам частіше бути наодинці з собою.

Бик

Бики будуть відчувати впевненість в собі і приплив сил. Ви зможете вирішити давно хвилюючі вас проблеми. Однак у сфері здоров'я можливі проблеми. Вам варто подумати про зміну раціону – це значно поліпшить ваше самопочуття. Особливо корисною буде для вас вегетаріанська дієта.

Тигр

Через вплив Меркурія Тигри часто будуть надмірно переживати і накручувати себе. Вам часто здається, що оточуючі намагаються обдурити або образити вас. Але все це лише гра уяви. Вам потрібно більше довіряти людям.

Кролик (Кіт)

Вплив Урану допоможе вам заручитися підтримкою зі сторони. У найскладніші дні вам обов'язково протягнуть руку допомоги. Не відмовляйтеся від порад близьких. Особливо важливо підтримувати хороше спілкування з батьками. В кінці місяця можливі розбіжності з колегами.

Дракон

У вересні Дракони втратять почуття міри в грошах і ризикують витратити набагато більше коштів, ніж можуть собі дозволити. Гороскоп радить вам заздалегідь виділити собі суму на місяць і складати список покупок перед походом в магазин. Місяць невдалий для великих покупок і далеких поїздок.

Змія

У вересні Змії ризикують повторити свої старі помилки. У вас виникне сильне бажання відновити спілкування з людьми, які розчарували вас в минулому. Це закінчиться дуже погано. Вчіться на своїх помилках. Гороскоп радить вам частіше займатися спортом.

Кінь

Цього місяця Коней чекають постійні внутрішні метання. Іноді вам буде хотітися посумувати на самоті, а в інший день вас буде розривати від бажання повеселитися з друзями. Вам потрібно встановити душевну рівновагу і визначитися зі своїми бажаннями.

Коза

Вересень пройде в божевільному ритмі. Вам доведеться дуже швидко думати і діяти. Кози будуть відчувати сильний тиск обставин. Лише до кінця місяця вдасться трохи розвантажити справи і розслабитися. Гороскоп рекомендує вам відпочити від домашніх обов'язків.

Мавпа

У цьому місяці ви відчуєте сильний приплив натхнення. Саме час зайнятися творчістю або улюбленим хобі. У робочих справах вас чекає значний прогрес. Можливе підвищення в посаді. До кінця місяця Мавпи стануть дуже образливими.

Півень

У вересні ви часто будете брехати – усвідомлено або ненавмисно. Це може перерости у звичку. Будьте чесні хоча б з собою. Через вплив Сатурна Півень буде дуже самокритичний і може розчаруватися в собі. Заручіться підтримкою рідних. У любовних відносинах беріть на себе ініціативу.

Собака

Собаки через вплив Плутона стануть тривожними і похмурими. Ви відчуєте сильне бажання замкнутися в собі, а друзі і рідні будуть вас дратувати. Не поспішайте спалювати мости – це лише тимчасове помутніння. Порада гороскопу - не вимагайте від себе занадто багато.

Свиня

У вересні вам буде потрібно багато терпіння, але як раз його буде не вистачати. Вам захочеться вирішити всі свої справи якомога швидше. Не поспішайте, інакше ризикуєте зробити серйозну помилку. Свиням потрібно також бути терплячіше до своєї другої половинки і навчитися прощати помилки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це стосується не тільки Харківщини": Екстрасенс попередив про ймовірні обстріли України

четвер, 28 березень 2024, 17:59

Таролог, чорний маг та екстрасенс Віктор Литовський вважає, що окупанти і далі обстрілюватимуть Україну. Водночас він пророкує потрясіння і у державі-агресорці. Про це він сказав на ютуб-каналі "Передбачення", передають Патріоти України. "Ворог нама...

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...