Можливі неприємності: Павло Глоба розповів, для кого зі знаків Зодіаку 2022 рік буде тяжким у фінансовому та інших планах

На зміну металевому Бику прийде Чорний (Синій, Блакитний) водяний Тигр. Він менш агресивний ніж інші тигри. Але в складних ситуаціях звір проявить впевненість і твердість. Одні кажуть, що астрологічний прогноз на 2022 рік буде чарівним, інші - що дуже непростим і навіть важким. Павло Глоба розповів, яким знакам Зодіаку доведеться пройти смугу невезіння у 2022 році, зазначають Патріоти України.

Чорний Тигр уособлює собою достаток, процвітання і силу. Перше півріччя планета успіхів і удачі (без яких не вийде не один бізнес), Юпітер, буде перебувати в сузір'ї Риб. Це принесе фінансову стабільність Скорпіонам, Ракам і Рибам.

А в другій половині року Юпітер перейде в сузір'я Овна, що також направить грошові потоки до Овнів, Левів і Стрільців. Ну а описаним нижче знакам доведеться чимало потрудитися для створення родючого ґрунту на терені фінансів і не тільки.

Рак

Для представників даного знака рік почнеться з перевірок на витримку, стресостійкість і життєлюбність. Перевірки можуть стосуватися сфер особистого життя, кар'єри і роботи. Можуть виникнути труднощі з бюрократичними інстанціями, особливо потрібно бути уважним при оформленні документів і підписанні договорів. Від кредитів по можливості також варто відмовитися. Щоб досягти успіху у 2022 році, Ракам потрібно буде довго і старанно працювати!

Лев

Багато будуть провокувати Лева на конфлікт і прояв злості і агресії в новому році. Не піддавайтеся на втручання ззовні і, будь ласка, будьте послідовні у вирішенні важливих для вас питань. Не пускайте все на самоплив.

До кінця літа потрібно буде розібратися з фінансовими питаннями. Закривайте борги і плануйте свої витрати заздалегідь. Можна почати вести таблицю доходів і витрат. Також варто проявляти терпіння і любов на сімейному терені. Більше часу і уваги приділяй дорогим і близьким вам людям.

Стрілець

Представникам даного знака на початку 2022 року доведеться несолодко. А виною всьому надмірні фінансові витрати і непорозуміння з боку оточуючих. Саме це може перешкодити вам насолоджуватися життям на повну.

Поліпшити проблеми з грошима допоможе грамотне планування і нові зв'язки. Більше спілкуйтеся, просіть допомоги і не забувайте про рідних. Саме вони підтримають і допоможуть у важку хвилину. Посміхніться, скоро все налагодиться!

Козоріг

Безвихідних ситуацій не буває! І ви теж знайдете вихід, якщо не впадатимете в паніку і заздалегідь подбаєте про «подушку безпеки». У першій половині року можлива втрата роботи і відсутність грошей. Але вже до кінця весни ситуація зміниться в кращу сторону. Є велика ймовірність відкриття свого бізнесу. А можливо, після низки довгих невдач ви нарешті знайдете справу свого життя!

Павло Глоба каже, що в новому році кожному зі знаків варто готуватися до кардинальних змін у житті. Символ року — Чорний Тигр — тварина імпульсивна і енергійна, тому від 2022 року нам варто чекати чимало сюрпризів. Хочеться вірити, що більшість з них буде позитивними.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найбільш містичний день року? Що несе людству дзеркальна дата 24.04.2024. Час загадувати бажання

середа, 24 квітень 2024, 5:40

Для нумерологів дзеркальні дати, особливо такі, як 24 квітня 2024 року, мають магічне значення, особливо коли вони збігаються з повним Місяцем як наразі. Вони можуть розглядати такі дати як часи підвищеної енергії або потенційно сприятливі моменти для ...

Гороскоп на 24 квітня для всіх знаків зодіаку

середа, 24 квітень 2024, 5:20

24 квітня 2024 - це 16 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете відчувати себе дуже енергійними та мотивованими. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайн...