Можливі розпад сім'ї та фінансовий крах: Влад Росс попередив, яким знакам Зодіаку готуватися до проблем восени

Відомий український астролог Влад Росс дав точний гороскоп на вересень, жовтень і листопад 2021 року: він розповів, кому цієї осені доведеться бути особливо обережним. За його словами, осінь 2021 року однозначно не порадує представників трьох знаків Зодіаку, передають Патріоти України.

Скорпіон

Складний період продовжиться в житті Скорпіона. Особливо це стосуватиметься фінансових задумів і складних ситуацій із грошима. Скорпіону краще не вкладати гроші в неперевірені проекти.

Особливо напруженою для Скорпіона буде друга половина осені.

Овен

Досить важкий і насичений проблемами період буде також у Овна. У його житті виникне безліч складних ситуацій, у тому числі його можуть зрадити друзі.

Неминучими є складнощі, пов'язані з новими проектами та реалізацією масштабних справ. Ні в якому разі не можна брати кредити і здійснювати великі покупки.

Риби

Важкий період цієї осені чекає й на Риб. Люди можуть проявитися з несподіваного боку і поранити Риб. Зокрема, люди, яких вони вважали друзями і прихильниками, розчарують і доведуть їм зворотне. Через це земля буде йти у Риб із-під ніг. Особливі проблеми можуть виникнути зі здачею або покупкою нерухомості.

Можливі також проблеми, пов'язані з землею, а також проблеми в сімейному плані. Сім'я Скорпіона може почати руйнуватися. Також можливі перевірки податкових.

Джерело: УНІАН
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

День, коли можна кардинально міняти життя: Гороскоп на 29 квітня для всіх знаків зодіаку

понеділок, 29 квітень 2024, 5:20

Цього дня можна робити вчинки, які буквально перевертають усе з ніг на голову: переходити на нове місце роботи, яка часто-густо не пов'язана з попереднім видом діяльності, змінювати сімейний статус, переїздити на ПМП не лише до іншого міста, а й до інш...

Гороскоп на 28 квітня для всіх знаків зодіаку

неділя, 28 квітень 2024, 5:20

Овен. Із самого ранку ви відчуєте натхнення, яке допоможе вам реалізувати все задумане. День буде насиченим, завдяки чому ви зможете завершити розпочаті справи і почати щось нове. Телець. Діліться з однодумцями своїми ідеями. Серед них можуть бути люди...