Можливі великі неприємності: Астролог назвав знаки, на голову яких у 2022 році зваляться найсуворіші випробування

Незважаючи на те, що рік Тигра обіцяє бути більш вдалим, ніж попередній, деяким знакам зодіаку і в 2022-му доведеться дуже непросто. Їм доведеться зіткнутися з найважчими випробуваннями і вирішити дуже непрості ситуації в прийдешньому році. Про це в коментарі "Главреду" розповів астролог Влад Росс. Астролог представив рейтинг бідолашних знаків зодіаку 2022 року і розповів, які проблеми зваляться їм на голову, зазначають Патріоти України.

1 місце Діва

Саме для Діви 2022 рік обіцяє стати найскладнішим. Увесь цей рік Діві доведеться справлятися з різними проблемами: судами, слідствами, якимись складними ситуаціями. У взаєминах із людьми вона зіткнеться з опозицією і протистоянням. А особисте життя Діви може дати тріщину, і станеться розлучення.

В цілому, основні ризики 2022 року у Діви будуть пов'язані зі сферою відносин і проявом емоцій, тому не уникнути сварок і конфліктів. На роботі теж усе буде не слава богу: Діві не варто розповідати про свої плани всім підряд, інакше її можуть підсидіти.

2 місце – Рак

Не надто щаститиме в 2022 році Раку. На нього чекають катастрофи, несподівані кармічні ситуації і різкі повороти долі. Рак ризикує потрапити в ДТП або стати жертвою нещасного випадку. Крім того, Рак може пережити в 2022-му смерть близьких людей, вдівство. Проекти в 2022 році, за які буде братися Рак, можуть бути оманливими, мінливими і непередбачуваними.

3 місце Близнюки

Близнюкам у 2022-му доведеться пережити далеко не найпростіший період. Цього року Близнюки можуть втратити займану посади і зіткнутися з проблемами при вибудовуванні кар'єри. На них чекають складні ситуації з тими, хто вище за званням, із владою, з суспільством, особливо на початку і наприкінці року.

Заключна частина року для Близнюків взагалі буде жахливою: не буде нових можливостей, обставини не дозволять розкрити таланти. Крім того, Близнюки можуть зазнати фінансової катастрофи. Ближче до грудня Близнюки усвідомлять, що все те, чим вони раніше вирішили займатися, було неправильним. Через все це у Близнюків може зникнути бажання робити що-небудь взагалі, і вони можуть зануритися в депресію.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....