Можливий навіть держпереворот: Астролог попередила про небезпечні події в грудні

Грудень 2021 року буде дуже багатий на різні астрологічні події. В останньому місяці року є кілька дат, які загрожують стати дуже небезпечними для багатьох життєвих сфер. Астролог і астропсихолог Валентина Віттрок попередила про небезпечний період 8 і 9 грудня, передають Патріоти України.

Як пояснила астролог, в ці два дні очікується квадратура між Марсом і Юпітером. Ця подія ускладниться проходженням транзитного Місяця по знаку Водолія. Таке поєднання може стати тригером для політичних катаклізмів або природних.

За словами Віттрок, є велика ймовірність напруженості в суспільному житті. В крайньому разі - вона може довести до державного перевороту. Крім того, катаклізми можуть бути й погодні – урагани, землетруси або повені. І причиною техногенних катастроф може стати саме людський фактор.

Небезпечний період буде й у взаєминах людей. Астролог рекомендує в спілкуванні з іншими людьми проявляти максимальну обережність. Сказане зопалу образливе слово може привести до руйнування відносин, який шикувалися та існували далеко не один рік.

Варто стримувати свої емоції, виключити агресивність, не вплутуватися в конфлікти та постаратися не піддаватися на провокації.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найбільш містичний день року? Що несе людству дзеркальна дата 24.04.2024. Час загадувати бажання

середа, 24 квітень 2024, 5:40

Для нумерологів дзеркальні дати, особливо такі, як 24 квітня 2024 року, мають магічне значення, особливо коли вони збігаються з повним Місяцем як наразі. Вони можуть розглядати такі дати як часи підвищеної енергії або потенційно сприятливі моменти для ...