Можливий початок роману з впливовою людиною або іноземцем: Любовний гороскоп на 23-29 серпня для всіх знаків Зодіаку

Кому зірки обіцяють знайомство з іноземцем, а хто буде більше уваги приділяти фінансовим питанням, розповість гороскоп, який Патріоти України пропонують вашій увазі.

Овен

Для Овнів тиждень ознаменується як і важкими так і щасливими подіями. Для того, щоб побудувати міцні відносини потрібно пам'ятати, що егоїзм – не найкраща риса характеру. Приймайте важливі рішення, радячись з партнером, не дійте поодинці. Ваша друга половинка має право вирішувати, що краще для неї.

Тілець

У цей період у відносинах у Тільців панує гармонія і взаєморозуміння зі своєю пасією. Не буде гострих моментів і конфліктних ситуацій. Відносини принесуть максимальний комфорт і задоволення. Всі серйозні рішення особистого характеру найкраще приймати в понеділок. А в п'ятницю варто присвятити час собі і своїм улюбленим справам.

Близнюки

На любовному фронті у Близнюків - одні задоволення. Тим, хто в парі, можна відправитися на відпочинок з коханим, а для самотніх представників знака повітряної стихії – це час для нових знайомств, цікавого спілкування, вечірок і курортних романів. У понеділок зустріч може перерости в тривалі відносини, а в середу з'являться справи, які можуть перешкодити побаченню.

Рак

Вдалий тиждень для Раків у відносинах. Ініціатива партнера дуже вас порадує. Варто очікувати хороших подій, які відбудуться вдома. У понеділок можуть відбутися переломні події: знайомство з батьками або переїзд до партнера. Одиноким Ракам можна спробувати щастя на сайтах знайомств або звернутися за допомогою до батьків. Можливо, той самий "син маминої подруги" і є ваша доля.

Лев

Цей тиждень буде практичним для Левів. Більше уваги представники стихії вогню приділятимуть фінансовим питанням. Ці дві сторони життя будуть йти паралельно. Ви можете спробувати відносини, щоб вирішити матеріальні проблеми або, навпаки, заробляти, щоб забезпечити надійну базу для існуючого роману.

Діва

Для Дів в цьому періоді важливо буде відійти від своєї практичної сторони і максимально вкластися у відносини. При цьому не замислюватися про те, що ви будете отримувати натомість. Можливий якийсь дискомфорт, якщо партнер вважатиме що дріб'язковість і розсудливість не йдуть в ногу з романтикою. Підвищена увага до деталей може перешкодити гармонії відносин.

Терези

Венера в знаку Терезів забезпечить неабияке везіння в любові. Таке розташування планет, безсумнівно, вплине на сферу любовних відносин: все буде складатися найкращим чином. Невеликий конфлікт з коханим може трохи затьмарити позитивні тенденції тижня, але ви швидко знайдете оптимальне рішення. Ви зможете повністю виразити себе в любовній сфері.

Скорпіон

Ваше особисте життя буде оповите таємницею. Можливо, у вашому житті з'явиться загадковий шанувальник або почнеться віртуальний роман. З людиною, з яким почнуть розвиватися відносини, ви можете "втекти" від усього світу і прекрасно провести спільний відпочинок. Ближче до кінця тижня коханий може зірвати ваші плани.

Стрілець

У Стрільців можливий розвиток роману з тими, кого вони вважали друзями. Перш ніж починати любовні відносини, слід гарненько обміркувати, чи не зіпсує це дружбу в майбутньому, якщо роман закінчиться. Сімейним Стрільцям необхідно пошукати спільне дозвілля, який зміцнить відносини. Знайомство партнера з вашими друзями буде сприятливим.

Козеріг

У понеділок найкращий час оголосити про заручини і офіційний статус ваших відносин або зіграти весілля. На цьому тижні можливий розвиток роману з публічною або впливовою людиною. Не виключена можливість службового роману. У середу вас чекають нові цікаві знайомства на світському заході.

Водолій

Вже з початку тижня Водолії відчують, що відносини вимагають самодисципліни. Хороший період, щоб почати тривалий серйозний роман. На вихідних можна відправитися з коханим в подорож або просто відпочити, займаючись загальним дозвіллям. За кордоном для самотніх Водоліїв можливий початок відносин з іноземцем.

Риби

На цьому тижні особисте життя буде для Риб в пріоритеті. Важливі події, які відбудуться в цьому періоді, позначать подальший результат ситуації в позитивну сторону на любовному фронті. У середу ваш партнер може викрити вас в обмані. Четвер - ідеальний день для укладення шлюбу. Вихідні будуть приємними для будь-якого виду спільної діяльності.

Джерело: Главред
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...

Гороскоп на 28 березня для всіх знаків зодіаку

четвер, 28 березень 2024, 5:14

18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на с...