Можна лише позаздрити: У чотирьох знаків Зодіаку "щаслива рука" - успіх і гроші до них так і липнуть

Астрологи назвали чотири знака Зодіаку з "легкою рукою" і розповіли про представників гороскопу, які є "енергетичними вампірами". Про це пише Volkovysk.by, передають Патріоти України.

Овен

Рука цих людей навіть не "легка", а "золота". Все, до чого вони торкаються, стає успішним. Овен здатний вдихнути життя навіть в безнадійні проекти і речі. Серед них багато хороших лікарів і масажистів. Однак є і зворотна сторона медалі - якщо представники знаку будуть ставитися до свого дару як до належного, він може піти. Щоб цього уникнути, потрібно використовувати його не тільки для себе, але і на благо оточуючих.

Близнюки

Представники знаку володіють потужною енергетикою, а легкість їх рук дуже залежить від індивідуальних якостей. При цьому потенціал Близнюків дуже високий, що допомагає їм з легкістю справлятися навіть зі складними завданнями. Один їх дотик здатний заспокоювати біль, знімати нервову напругу і зводити до мінімуму душевні переживання. Якщо ж вони йдуть неправильним шляхом, їх сила може перетворитися на руйнівну.

Стрілець

Ці люди - справжні авантюристи, вони завжди в пошуку нових вражень. Стрілець притягує до себе людей, як магніт. Хтось заряджається їх азартом, а іншим потрібне підживлення їх позитивним настроєм. З їх легкої руки справжні чудеса можуть відбуватися не тільки в їх житті, але і в житті тих, кому вони допомагають. Одна важлива умова - це працює тільки тоді, коли людина по-справжньому небайдужа Стрільцю.

Козеріг

Позитивна енергетика представників знака настільки висока, що вони можуть бути справжніми "талісманами". Їх має сенс залучати до справ, які здаються безнадійними. Їх легка рука допоможе вирішити проблеми і вибрати кращий шлях. Однак сила Козерога мінімально проявляється у відношенні них самих, в основному вона спрямована на допомогу іншим. Якщо ж вони зазнаються, то удача покине їх надовго, і повернути її буде дуже складно.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Магічний" Рожевий місяць-2024: У чому особливість повні 24 квітня і як вона може змінити ваше життя

вівторок, 23 квітень 2024, 9:05

Лише 8 квітня на небі завершився парад затемнень, а вже варто готуватися до квітневої повні (відома як Рожевий Місяць). Вона цього року очікується в середу, 24 квітня. Місяць перебуватиме у сузір'ї Діви. При цьому найяскравішим об'єктом поруч із Місяце...

Гороскоп на 23 квітня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 23 квітень 2024, 5:20

23 квітня 2024 - це 15 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Терези. День обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для досягнення своїх цілей. Вам рекомендується скористатися цим часом для розвитку своїх проектів ...