Можна нарватися на скандал: Астрологиня назвала знаки Зодіаку, які не розуміють жартів

Гумор допомагає нам жити, оскільки примиряє з наявною - не завжди приємною - дійсністю. Проте є люди, яких можна з повним правом називати гуморопозбавленими - вони все сприймають серйозно. Астрологиня Людмила Булгакова назвала знаки зодіаку, які не розуміють жартів, передають Патріоти України.

Овен (21.03 – 20.04)

Овни є "гуморопозбавленими" через свою запальність: будь-який жарт вони приймають на свій рахунок, страшно гніваються і кидаються в бійку — коли в переносному, а коли і в прямому сенсі цього слова. Згодом ці гарячі голови розуміють — часто після того, як їм пояснять, — що ніхто не хотів їх образити. Представники знака заспокоюються, перепрошують і навіть соромляться своєї поведінки, але осад — як у них, так і у тих, хто їх оточує — залишається.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Козороги відзначилися і тут — вони входять до трійки зодіакальних знаків, які далеко не завжди розуміють чужі жарти. Особливо дивним їм здається тонкий — так званий, англійський — гумор, який вимагає більш широкого спектру сприйняття, ніж гумор традиційний — простий і нехитрий. Особливо багато представників знака серед шанувальників сучасних гумористів, які, як прийнято говорити, дозволяють собі жарти "нижче пояса".

Рак (22.06 – 22.07)

Раки не розуміють жартів винятково через свою рідкісну уразливість: вони теж все приймають на свій рахунок, але, на відміну від тих же Овнів, навіть прийнявши вибачення від тих, хто, на їхній погляд, зачепив їх за живе, зберігають ці підозри і побоювання якщо не на все життя, то на довгий час. А якщо людина впевнена, що чужий жарт був придуманий і сказаний для того, щоб отруїти їй життя, про яке почуття гумору може йтися?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Магічний" Рожевий місяць-2024: У чому особливість повні 24 квітня і як вона може змінити ваше життя

вівторок, 23 квітень 2024, 9:05

Лише 8 квітня на небі завершився парад затемнень, а вже варто готуватися до квітневої повні (відома як Рожевий Місяць). Вона цього року очікується в середу, 24 квітня. Місяць перебуватиме у сузір'ї Діви. При цьому найяскравішим об'єктом поруч із Місяце...

Гороскоп на 23 квітня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 23 квітень 2024, 5:20

23 квітня 2024 - це 15 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Терези. День обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для досягнення своїх цілей. Вам рекомендується скористатися цим часом для розвитку своїх проектів ...