Можна вирішити особисті проблеми та просунути свої інтереси: Гороскоп на 16-22 серпня для всіх знаків Зодіаку

Тиждень 16-22 серпня 2021 — період другої чверті місячних фаз — Місяць росте, що дає відчуття впевненості в своїх силах і бажання рухатися вперед. Зараз потрібно зробити якомога більше, не час для відпочинку, зазначають Патріоти України.

Це фаза активного зовнішнього впливу, обумовленого внутрішньою пружиною, накопиченою енергією, яку потрібно вивільняти, займаючись справами. До кінця тижня багато хто отримає результат від виконаної роботи. Зосередившись на собі, своїх потребах, активно виявляючи себе у зовнішньому світі, можна вирішити свої особисті проблеми, просунути свої інтереси і отримати максимум користі. Більш важлива зовнішня, проявлена частина життя, однак через прагнення досягти соціальних успіхів можливо охолодження взаємин із рідними і близькими.

Тиждень починається з входження Венери до знаку зодіаку Терези (16 серпня - 10 вересня), де планета любові, творчості, комфорту має статус управління. У цей період зустріти пару і зав'язати стосунки легше і швидше, ніж зазвичай. Позитивний ефект поширюється і на сформовані шлюби, усталені взаємини. З'являється можливість вийти на новий рівень взаєморозуміння, подолати розбіжності і кризи. Це стосується ділових і творчих спілок, будь-яких ситуацій і справ, які передбачають партнерство.

22 серпня Повня у Водолії, в 30-му градусі (королівському) о 15:02 за київським часом. Це дуже важлива астрологічна подія, минулого місяця Повня також була у Водолії — нестандартна, нетипова ситуація — друга Повня поспіль в одному і тому ж знаку, втім, це найкращим чином відображає якості Водолія.

ОВЕН

Тиждень великих внутрішніх змін, якість яких залежить від готовності їх приймати. Спочатку ситуація може мати вигляд не дуже привабливої, але "плисти за течією", зберігаючи звичний стан речей, вже не можна. Ці зміни можуть виявитися хорошими, якщо ви проявите ініціативу і почнете діяти — керувати ситуацією, будете використовувати кожен шанс і просувати свої інтереси. Обставини вимагають цілеспрямовано направити свою енергію, водночас, не варто втікати від проблем — стикаючись з ними віч-на-віч, ви можете їх успішно вирішити.

ТЕЛЕЦЬ

Ваш управитель — Венера, входить в знак свого управління — в Терези, а це значить, що роблячи певні кроки, ви зможете змінити життя на краще і досягти успіху, що перевершує всі очікування. Долаючи всі труднощі через зміни в своїй свідомості, ви прийдете до доленосних життєвих змін. Протягом тижня можна досягти гармонії в особистих і ділових взаєминах, вирішити складні питання з вигодою і користю для всіх учасників взаємин. У фінансовій сфері відбуваються поліпшення, повертають борги, виписують премії.

БЛИЗНЯТА

Переосмислення життєвих цінностей сприяє реорганізації поведінки, що призводить до змін, які дають довгострокові перспективи. Доводиться підлаштовуватися під оточення, але саме від інших людей ви отримуєте новий стимул для розвитку своїх здібностей, набуття навичок. А це буде сприяти якісним перетворенням у багатьох життєвих сфер. Якщо ж ви боїтеся вийти з "зони комфорту", відповідно, змін не відбудеться, і ви повернетеся до минулих руйнівних і неприємних ситуацій.

РАК

Обставини змушують задуматися про нові угоди і договори з іншими людьми. Матеріальна вигода є визначальним фактором, активні дії і робота в цьому напрямі призводять до бажаних результатів. Якщо ви до цього довго і наполегливо працювали, ваша діяльність призводить до певного результату, до необхідності підбивати підсумок в тій чи тій сфері. Ловіть сприятливі моменти і відповідних партнерів — у вас всі шанси і можливості змінити своє життя на краще. Зокрема, ви зможете визначити, де причина проблем і джерело напруженості.

ЛЕВ

Тиждень неспокійний, але цікавий, незвичайний — плани можуть несподівано змінитися. Протиріччя, що виникають, і конфлікти — це точки зростання, які активізують ваш творчий потенціал і здатність дивитися на ситуації під іншим кутом. З'являється можливість вирішити свою проблему не на пряму, а побічно, задіюючи ресурси інших людей і обставини, які вдало склалися. Спостерігаючи успіхи інших людей, ви знаходите високий ступінь мотивації — це є двигуном, що викликає у вас велику внутрішню напруженість, але приводить до ще значно вищих результатів.

ДІВА

Ви знаходите велику внутрішню силу, рішучість і волю для перевтілення ваших ідей і цінностей в конкретну форму. З'являється можливість погасити внутрішні конфлікти і подивитися на життя з об'єктивної точки зору. Вам необхідно пов'язати в одне ціле безліч суперечних одна одній речей, і після цього знайти сенс і мету, взявши до уваги всі їхні окремі частини і деталі. Тиждень виявиться вдалим, якщо подолаєте брак впевненості в собі і доведете, що здатні на більше. Таким чином, вивільниться напружена енергія, і ви зможете здійснити свої мету і плани.

ТЕРЕЗИ

Загалом — життя налагоджується! Ваш управитель — Венера, увійшла в знак Терези, де має сильний статус — управління. Відбувається стабілізація договірних і партнерських взаємин, ви досягаєте успіху в справах і роботі, а також у фінансовій сфері. Однак, від вас вимагається докладання зусиль і вміння протистояти найпривабливішим спокусам. Зростає ваша чарівність і фізична привабливість, і ви можете скористатися цим під час встановлення контактів з протилежною статтю, будь то начальство, підлеглі або ділові партнери.

СКОРПІОН

Ваша сила — фізична і психічна — проявляється через несприятливі зовнішні обставини і перешкоди, які підштовхують до дії і необхідності щось змінювати у своєму житті. Однак, поспішність рішень і необдуманість вчинків, а також схильність до екстравагантності, може зіпсувати вашу репутацію. Ситуації і обставини тижня, в результаті, виявляться корисними для вас, якими б складними і суперечливими вони б не здавалися спочатку. Від вас вимагається активність і усвідомлення шляхів, що ведуть до подолання труднощів і перешкод.

СТРІЛЕЦЬ

Період сприятливий для ділових візитів, створення об'єднань і відкриття підприємств. Вдається впливати на публіку, завдяки чому підвищується ваша популярність і впливовість. Можливий певний фінансовий успіх, отримання довгоочікуваного прибутку. Ваш оптимізм вселяє довіру, ви надихаєте інших, з вами хочуть співпрацювати, будувати спільні творчі плани. Ви сповнені енергії, легко долаєте труднощі на шляху до повної перемоги, але, з іншого боку, можете втратити важливі деталі і втратити сприятливі можливості.

КОЗОРІГ

Велика внутрішня напруженість може сприяти бажанням скоритися долі, однак, не робіть поспішних висновків. Ви можете розраховувати на фінансову допомогу, підтримку і розуміння з боку людей вищого рівня. Наявні проблеми, які часом, постають перед вами нерозв'язними, вимагають колосальних тимчасових і енергетичних витрат. Ваша сила зараз — у взаємодії з іншими людьми і співпраці. Успіх багато в чому залежить від зв'язків з іншими людьми. Ваше завдання — знайти баланс у взаєминах з оточенням, оскільки завдяки цьому з'являться щасливі шанси.

ВОДОЛІЙ

Доведеться на щось звернути увагу, застосувати, повчитися, попрацювати, але процес принесе задоволення, стане приємним. Не час для відпочинку! Фізична та інтелектуальна активність необхідні в цей період. Заблокована, невикористана енергія може виявлятися в конфліктах, стресах, тих чи тих крайнощах. Але не переймайтеся і не відмовляйтеся від своїх намірів. Повня 22 серпня (друга повня поспіль) сприятиме позитивним змінам, дасть вам певну силу. Від цього дня ви здобудете свободу і незалежність в прояві себе як особистості.

РИБИ

Емоційно важкий тиждень. Можете почуватися "застряглими", як ніби для вас зачинилися всі двері, і ви перебуваєте в якомусь зачарованому колі. Творчий підхід і неординарний погляд на ситуацію дозволить розширити межі сприйняття світу і побачити нові перспективи. Звичка або схильність до повторення вже знайомих в минулому моделей поведінки відкидає вас назад. Насправді ви можете зробити конструктивні перетворення в житті, якщо подолаєте свої слабкості, а виклики долі сприймете як каталізатор необхідних змін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бережіться! Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала міста, в яких буде небезпечно

четвер, 26 вересень 2024, 18:37

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, чого очікувати жителям Запоріжжя, Дніпра, Харків, Херсона та Сум. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. "Ситуація в Запоріжжі найгірша навіть не в...

"Постійно бачимо": Переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про візит до України "посланця миру"

четвер, 26 вересень 2024, 12:30

Переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова пояснила візит до України президентки Єврокомісії Урсули фон дер Ляєн. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Тарологиня зазначила, що президентка Єврокомісії приїхала, щоб ...