Можна завоювати чиєсь неприступне серце: Любовний гороскоп по картам Таро для всіх знаків Зодіаку

У любовній сфері у вересні 2021 року пощастить багатьом знакам зодіаку – в Овнів взаємини розвиватимуться і можуть вийти на новий рівень, Раки отримуватимуть багато пропозицій, а у Скорпіонів любовні зв'язки сильно зміцняться. У Водоліїв у цей місяць стосунки з другою половинкою переживатимуть розквіт, а Козероги "житимуть душа в душу". Тарологиня і прогнозистка Ольга Соломка склала любовний гороскоп на картах таро для всіх знаків зодіаку на вересень. На кого чекають зустрічі й побачення, наповнені ніжністю, а кому доведеться боротися за своє право бути разом із коханою людиною, Патріоти України пропонують вам дізнатися у подробицях.

Овен

Ваші стосунки потроху розвиваються, міцніють, поглиблюються, про вас дбають, за вас переживають і всіляко піклуються. Та й ви відповідаєте взаємністю, тож можна вважати, що ви почуваєтеся щасливими в особистому житті.

Телець

Відбувається якась пауза, ви ніби виставили зовсім інші пріоритети, куди не входить ваше особисте життя, і займаєтеся зовсім іншими справами. А любов і все, що з нею пов'язано, засунули у довгу шухляду, мовляв, колись і до неї справи дійдуть.

Близнюки

Ймовірні нові стосунки, втім, це може бути початок роману з добре відомою вам людиною, на яку ви подивитесь зовсім іншими очима. Або ви раптом вирішите поекспериментувати і закохати в себе якусь визначну особистість.

Рак

Матимете чимало нових спокусливих пропозицій – вами захоплюються, освідчуються, запрошують на побачення. Словом, ви зараз настільки привабливі та спокусливі, що матимете цілий фан-клуб і за вашу увагу ледве не битимуться.

Лев

Ваші близькі та кохані зараз можуть бути не надто щирими, щось замовчувати, щось недоговорювати. Звичайно, це не привід впадати в паранойю і влаштовувати стеження. Можливо, причина цього саме у вас, у вашій ймовірній реакції на слова коханих.

Діва

Ви будете дуже сміливими та наполегливими у досягненні своїх особистих цілей, наприклад, завоювати чиєсь неприступне серце. І вам це зрештою вдасться, бо ви не лише сунете напролом, але й вигадуєте досить оригінальні підходи.

Терези

Нині ви собі можете дозволити обирати ідеальну кандидатуру на роль вашого партнера чи партнерки. Звичайно, це буде досить непросто, бо ви і самі до пуття не знаєте, що вам потрібно, до того ж ви вмикаєте логіку там, де потрібно активізувати емоції.

Скорпіон

Зміцнюються родинні та любовні зв'язки, і вам залишається тільки порадіти тому, як у вашому житті все гармонійно влаштовано. Але не треба забувати про те, що над стосунками постійно потрібно працювати, щоб не було приводу сумувати.

Стрілець

Особисте щастя потребуватиме деяких зусиль – вам доведеться боротися за своє право бути разом із коханою людиною. Можливо, доведеться долати якісь бюрократичні перепони чи ліктями відштовхувати суперників чи суперниць.

Козеріг

Вам дуже затишно та спокійно у ваших стосунках, відчуваєте тихе щастя, без отих усіх пристрастей та сплесків, вас усе влаштовує, бо розумієте справжнє значення вислову "живуть душа в душу", адже з вами якраз зараз усе це і відбувається.

Водолій

Стосунки, особливо довготривалі та законні, зараз переживають розквіт, ви відчуваєте все те, що й на початку знайомства, немов повернулися у минуле. Скористайтеся цією нагодою для того, щоб знову відчути це щастя і надихнутися.

Риби

Ви кохаєте й кохані, і це робить вас щасливими, вересень – чудовий місяць для вашого особистого життя, коли почуття розквітають та зміцнюються, ви час від часу влаштовуєте зустрічі та побачення, які наповнені ніжністю та чудовими враженнями.

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...