Можуть брехати прямо в очі! Названо віртуозних обманщиків за знаком Зодіаку

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які можуть обдурити навіть детектор брехні, передають Патріоти України.

Близнюки

Близнюки схильні прикрашати все те, що відбувається в їхньому житті. Навіть якщо правда колись розкриється, ці люди все одно зможуть знайти спосіб, щоб підтвердити свої слова.

Скорпіон

Скорпіони не довіряють людям, бо самі люблять прибрехати. Наприклад, Скорпіон кудись зник на пару днів, а ви його шукали. При зустрічі він скаже вам, що просто хотів відпочити від метушні, але насправді він хотів прийти до тями після хворобливого розставання. Загалом за допомогою брехні вони намагаються себе захистити.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....