Можуть навести "порчу": Астрологи назвали знаки Зодіаку з поганим оком - можуть наврочити лихо

Кожен з нас хоча б раз у житті зустрічався з людиною, що має так зване погане або чорне око, передають Патріоти України.

Враження, ніде правди діти, не з приємних. До того ж вона і сама може не підозрювати, що має таку негативну якість, що, втім, не завадить їй наврочити особисте щастя або професійний успіх інших. Астрологиня Людмила Булгакова назвала знаки зодіаку, що мають погане око.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Скорпіони на радість — або на біду — мають дуже сильну енергетику, яка сама собою нічого не означає і не здатна принести нікому ні користі, ні шкоди. Все залежить від настрою представників знака: якщо він поганий, вони здатні наврочити будь-якій людині, включаючи самих себе, тому в такому стані їх краще побоюватися всім — як близьким і знайомим, так і абсолютно чужим людям — іскри недоброзичливості летять в різні боки, зачіпаючи як тих, хто має рацію, так і винних.

Близнята (22.05 – 21.06)

Близнята за всієї своїй легкості і рухливості, як і належить знаку, стихією якого є повітря, поряд із позитивними якостями мають і негативні — насамперед заздрість. Тим, кому вони позаздрять, будуть почуватися не найкращим чином, оскільки вони отримають досить сильний енергетичний удар. Оговтатися після нього вдасться не так швидко, як того хотілося б, тому — щоб уникнути неприємних наслідків — краще не давати їм приводу для заздрості.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Козороги у цьому рейтингу, що називається, без вини винні. Вони не відчувають заздрості до оточення і не бажають йому зла, але чомусь примудряються наврочити не тільки чужі, а й власні плани і досягнення. І якщо в першому разі вони ставляться до того, що трапилося досить байдуже, то другий — зі зрозумілих причин — дуже їх засмучує. Найкращий вихід з такої ситуації — якомога менше розповідати представникам знака про професійні і особисті справи, які ще не здійснені — говорити про них можна тільки за ступенем їх досягнення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скоро буде нова війна - і це вже буде не наша історія": Переможниця "Битви екстрасенсів" вразила передбаченням

вівторок, 16 квітень 2024, 10:28

Переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова передбачила, що партнери України і далі не поспішатимуть надавати Україні допомогу, проте вона вважає, що "скоро буде нова війна", яка не стосуватиметься нашої держави. Про це вона сказала на своєму ютуб-...

Над Києвом сталося "небесне "знамення": Чого чекати найближчим часом

вівторок, 16 квітень 2024, 8:22

У небі над Києвом 14 квітня помітили унікальне явище – сонячне гало. Його наші пращури сприймали як важливе знамення. Сонячне гало — це світле слабко забарвлене коло навколо Сонця. Таке оптичне явище виникає внаслідок заломлення та відбиття світла в кр...