Можуть образитися. Яким знакам Зодіаку не варто дарувати гроші - ви будете здивовані

Хоча гроші здаються найбільш очевидним та універсальним подарунком, деяким такий підхід може не сподобатися, передають Патріоти України.

Звичайно, подарунки — річ дуже індивідуальна, і дати універсальну відповідь досить складно. Однак деякі закономірності все ж таки спостерігаються, а тому астрологи виділили чотири знаки зодіаку, яким не сподобається конверт з грошима як подарунок.

Телець (21 квітня — 21 травня)

Тельці — це найматеріальніший знак, якому, здавалося б, гроші як подарунок мають підійти ідеально. Але насправді це ще й знак задоволень і матеріальності в плані «взяти та торкнутися», а тому подарунок у вигляді абстрактних грошей може виявитися для них досить нудним. Поведіть Тельця до його улюбленого ресторану або порадуйте дорогою прикрасою. Такі подарунки припадуть їм до смаку набагато більше.

Лев (23 липня — 21 серпня)

Леви — горді персонажі, для яких гроші як подарунок можуть бути навіть трохи образливими і сприйматися, як подачка. Якщо ж ви не знаєте, що подарувати цьому вогняному знаку, краще запитайте чи попросіть його, щоб він вибрав сам, а ви лише оплатили. Так усі залишаться задоволеними.

Діва (22 серпня — 23 вересня)

Діви люблять деталі та мають дійсно гарну пам’ять, а тому, отримуючи подарунки, оцінюють кількість витраченого часу та зусиль на його покупку, відзначаючи в голові, що ви отримаєте натомість. Саме тому конверт із купюрами Діви можуть розцінити як зневагу та небажання заморочитися. Тож краще продумати подарунок цьому знаку заздалегідь.

Водолій (21 січня — 19 лютого)

Водолій — один із найемоційніших і найбільш творчих знаків, для яких подарунки теж мають нести емоції та враження. У грошах емоцій мало (хіба що ви придумаєте дуже незвичайний спосіб їх подарувати), а тому краще придумати щось оригінальне і незабутнє, ніж покласти гроші в листівку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...