Можуть принести нещастя! Яким знакам зодіаку не можна носити золоті прикраси - відповідь астролога

Астрологи розповіли, що у кожного знака Зодіаку є свій список дорогоцінних металів і каменів, які приносять удачу і щастя, і є список того, що приносить біди. Розповідаємо про знаки, яким не можна носити жовте золото - воно викликає проблеми в житті, передають Патріоти України.

Близнюки

Близнюки - люди, які люблять розкіш і багатство. Однак в гонитві за шикарними аксесуарами і нечувано дорогими прикрасами Близнюкам варто відмовитися від будь-яких позолочених виробів або виробів із золота.

Астрологи стверджують, що цей дорогий метал здатний негативно впливати на здоров'я представників даного знака Зодіаку - він викликає слабкість, головні болі, аномальний тиск, тривожність, безсоння.

Діва

Для Дів золото - табу. Експерти кажуть, що поки Діва носить золоті прикраси, у неї будуть суцільні невдачі в особистому житті: вона довго не зможе знайти собі пару, буде сваритися з другою половинкою, її будуть зраджувати і їй брехатимуть.

Для того, щоб забезпечити комфорт і порядок в особистому житті, варто носити аксесуари зі срібла, білого золота або міді. Наприклад, мідна брошка стане для Дів оберегом від зурочення на особисте життя.

Риби

Якщо Риби носять прикраси із золота, вони можуть відчувати дискомфорт, невпевненість в прийнятих рішеннях, хвилювання. Щоб прибрати внутрішній дисбаланс, їм краще відмовитися від цього дорогоцінного металу, замінивши його платиною або паладієм. Такі прикраси здатні благотворно впливати на внутрішній світ Риб, створюючи гармонію.

Також зірки радять Рибам придивитися до срібних брошок - вони допоможуть очистити простір від токсичних людей і негативних думок.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...