Можуть справитися з усім: Астролог назвала чоловіків за знаком Зодіаку, які мають золоті руки

У наш час для будь-якої роботи можна знайти спеціально навчених людей, які вирішать будь-яку побутову проблему швидко та якісно, зазначають Патріоти України.

Проте бувають випадки, коли виправити становище – скажімо, полагодити праску або вирівняти карниз, що покосився, необхідно швидко, не чекаючи на прихід чоловіка на годину. Астрологиня Людмила Булгакова назвала чоловічі знаки Зодіаку, здатні впоратися з будь-яким завданням такого роду – тобто тих, хто має золоті руки.

Телець (21.04 – 21.05)

Тельці в рейтингу найвправніших чоловіків зодіаку посідають почесне перше місце – вони здатні полагодити все, що може поламатися, від дверцят шафи до інопланетного пепелацу. Причому у них, завдяки їхній рідкісній запасливості, знайдеться не лише точна схема будь-якого пристрою, але й необхідні запчастини. Головне, після кожного трудового "подвигу" не забувати хвалити свого героя, тоді він здатен буде зрушити гори, іноді – у прямому значенні слова.

Рак (22.06 – 22.07)

Раки, як найбільш домовитий і господарський знак зодіаку, ремонтують що-небудь у крайньому разі – зазвичай вони просто не допускають поломок. Вони уважно стежать за речами, які знаходяться в будинку – меблями і побутовими приладами, і вчасно вживають необхідних заходів: ремонтують, замінюють запчастини, підфарбовують і підмазують. Тому все, що має служити господарям будинку та справно функціонувати, у них завжди знаходиться в ідеальному стані. Якщо ж раптом щось зламається, вони обов'язково полагодять.

Діва (22.08 – 23.09)

Діви, незважаючи на вишуканість та бездоганність їхнього зовнішнього вигляду – важко уявити цих "лондонських денді" з молотком у руках – з робочими інструментами, як то кажуть, на "ти". Вони легко можуть не лише забити цвях, а й відремонтувати досить складний побутовий прилад, наприклад, холодильник. Щоправда, роблять вони це у виняткових випадках: якщо з якоїсь причини неможливо викликати справжнього майстра, все ж ремонт – не найкраще заняття для джентльменів, якими вони є.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...