Можуть вмить зіпсувати стосунки! Астролог назвала три знаки Зодіаку з поганим характером

Астрологи назвали знаки Зодіаку з поганим характером, у яких немає друзів. Про це повідомляє ТСН, передають Патріоти України.

Лев

Леви залишаються без друзів в силу свого характеру, який можна назвати навіть королівським. Вони занадто величаві і зарозумілі, щоб хтось міг перебувати з ними поруч. Леви завжди прагнуть досягти висот, при чому в усіх сферах. Але чим далі вони просуваються по кар'єрних сходах, тим менше друзів залишається поруч з ними.

Діва

Діви впевнені в собі і самодостатні настільки, що просто не мають потреби в людях поруч. До Дів тягнуться, тому зовсім вже на самоті вони залишаються рідко, але близько до себе особливо нікого не підпускають. В тому числі, тому що не бачать в цьому необхідності. Знайомих і приятелів у них багато, з ними часто проводять час, але про близьких друзів мови йти не може.

Терези

Терези найчастіше самі винні в тому, що у них немає друзів. Вони кидаються між різними людьми і ніяк не можуть зупинитися на комусь одному. Сьогодні дружать з одним, а вже завтра лишають його заради другого, тому що він здається більш цікавим. Втім, немає абсолютно ніякої гарантії, що на них і зупиняться.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...