Можуть завдати удару в спину! Названо найбільш підлі знаки Зодіаку

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким категорично не можна довіряти. Вони при першому зручному випадку зрадять вас, передають Патріоти України.

Близнюки

Близнюки опинилися на першому місці не просто так. Ще з дитинства вони починають робити дрібні капості, які з роками стають все більш серйозними. Вони люблять "доносити" на людей, зіштовхувати їх лобами, а також видавати таємниці. Причому роблять вони це заради своєї якоїсь мети.

Рак

Попри те, що Раки вважаються сім'янинами і в цілому дуже позитивними людьми, іноді з ними відбувається щось незрозуміле. Вони можуть вас поранити в той момент, коли ви будете чекати на це найменше. А все тому, що вони надемоційні і діють так, як відчувають. Якщо в певний момент вони захочуть зробити вам боляче, то зроблять це, навіть не замислюючись.

Водолій

Водолій не терпить людей, які сильніші за нього. Тому він всіляко буде намагатися придушувати вас. Іноді він може вдаватися навіть до брехні або підлостей на вашу адресу. З ними завжди варто бути на чеку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...