Мрії можуть здійснитися! Чотири знаки Зодіаку, яким дуже пощастить з 20 вересня

З понеділка, 20 вересня, і до кінця тижня фортуна посміхатиметься чотирьом знакам зодіаку – їм щаститиме і у кар'єрі, і в особистому житті. Зокрема, Діви можуть потрапити на вершину слави, а Раки й Близнюки – отримати багато грошей, зазначають Патріоти України.

Тарологиня і прогнозистка Ольга Соломка ексклюзивно для AstroOboz назвала головних щасливчиків тижня. Хто отримає те, про що мріяв, читайте далі.

Близнюки

Фортуна вам таки всміхається – ви маєте цього тижня високі результати у своїй роботі, завойовуєте визнання, ну і як наслідок – чудові фінансові результати, популярність та повага інших людей.

Рак

З'являються справді великі гроші – ви нині можете заробити дуже пристойну суму, оскільки не чекаєте біля моря погоди, а весь час рухаєтесь, ставите собі нові цілі, створюєте проєкти, реалізуєте цікаві задумки – от і маєте результат.

Діва

Є шанс потрапити на вершину слави, досягти того рівня, про який ви мріяли. І опинитися серед вищого світу, відомих людей. Як вас туди занесе – це ваші проблеми, зумійте скористатися цим шансом, щоб протриматися там якомога довше.

Козеріг

Цього тижня ваша кар’єра піде вгору – обійняти перспективну посаду. І це буде дуже бажана подія, про яку ви мріяли вже тривалий час. Тож не забудьте її відсвяткувати, щоб і себе нагородити і запам'ятати це надовго.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...