"Ми перемагатимемо. На цьому буде пауза": Тарологиня назвала точну дату, коли Україна почне наступ на окупантів

Відаюча Ма Ірина, тарологиня та астрологиня, передбачила, що наступ України на окупаційну армію Росії може статись наприкінці осені. Вона зазначила, що окупанти тікатимуть з поля бою. Про це вона сказала у коментарі ютуб-каналу "Мій світ", передають Патріоти України.

Тарологиня зазначила, що окупанти тікатимуть з поля бої, оскільки Україна завдасть потужного удару по загарбниках.

"Ми говоримо більше про кінець осені, початок зими. Тоді полетить дуже багато наших ракет, нам дадуть допомогу. І вони будуть тікати з поля бою, відходитимуть. З'явиться хтось, який покаже їм, що їм треба тікати, буде якась персона, яка по суті скаже, що для них це кращий варіант. Коли почнеться атака з нашого боку, а вони тікають, ми перемагатимемо. На цьому буде пауза. Я не можу сказати, що росіяни просто без ресурсів, але щось має статись, що вони тікають", - сказала Відаюча Ма Ірина.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як зрозуміти, що час почистити домівку від негативу: Кілька нехитрих способів

субота, 28 вересень 2024, 23:10

Все, що в нас оточує (стіни, меблі, посуд, будь-які предмети) вбирає енергію — як позитивну, так і негативну, вважають ізотерики. І коли кількість негативу зашкалює, у домівці починають відбуватися неприємні події. . Першими зміни енергетики не на кр...

Гороскоп на 28 вересня для всіх знаків зодіаку

субота, 28 вересень 2024, 5:20

Овен . Займіться справами, які приносять вам радість. Зустрічайтеся з друзями, сходіть на побачення, накресліть план ваших розваг і слідуйте йому. Це добрий день, щоб провести його з дітьми. У творчих людей може бути сплеск натхнення. Справи добре буд...