Минуле повториться знову: Астрологи дали гороскоп на 20 серпня і попередили про "містику"

Важливо розуміти, що вони дані вам не для того, щоб поностальгувати: зірки вважають, що таким чином нас повертають до можливості дати правильну відповідь на суттєве, але поки ще не вирішене нами питання. Це також плідний час для творчості, якою можна і треба - займатися навіть тим, хто зазвичай буває далекий від цієї сфери людської діяльності, передають Патріоти України.

Овен (21.03 – 20.04)

Повернення ситуації, яка мала місце бути кілька років тому, допоможе знайти правильне рішення і, як наслідок, скинути важкий вантаж, який заважав вам повноцінно жити весь цей час.

Телець (21.04 – 21.05

Ухвалюючи серйозне рішення, яке ніяк не можна буде відкласти, намагайтеся не поспішати і — щоб згодом не шкодувати про поспішність — ретельно зважити всі за і проти.

Близнята (22.05 – 21.06)

Реалізацію серйозного проєкту, який давно стоїть на порядку денному, необхідно перенести — сьогоднішній день ідеально підходить для дрібних справ, без яких, втім, теж не можна обійтися.

Рак (22.06 – 22.07)

Необхідно розглянути можливість повернення до справи, від якої ви — із суто суб'єктивних причин — відмовилися деякий час назад: можливо, настав час завершити її втілення в життя.

Лев (23.07 – 21.08)

Можливостей — як професійного, так і особистого характеру — доля цього дня представить більш ніж достатньо, головне — охопити максимальну кількість з них: можливо, це буде непросто, але результат того вартий.

Діва (22.08 – 23.09)

У взаєминах із близькими людьми важливо не давати привід колишнім образ нагадувати про себе — вони можуть нашкодити і без того крихким стосункам, які ви старанно вибудовували довгий час.

Терези (24.09 – 23.10)

Спроба комусь щось довести може закінчитися серйозним скандалом, томусьогодні краще не вступати в дискусії — великодушно дозвольте кожному залишитися зі своєю думкою.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Приємні грошові надходження, які можливі в цей день, не у всіх будуть однаково значними, але це не вплине на користь і задоволення, які вони вам принесуть.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Підступи конкурентів, про які стане відомо цього дня, обумовлені банальною заздрістю і розумінням того, що вашого професійного рівня вони — за всього бажання — досягти не зможуть.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Приготуйтеся до того, що новий проект, який вам можуть запропонувати в цей час, потребують багато зусиль і уваги, але результат, якого вам вдасться досягти, буде того коштувати.

Водолій (21.01 – 18.02)

Незважаючи на те, що ризикувати в цей день не забороняється, заходити надто далеко — граючи в карти або автоматах — все-таки не слід, придбання простого лотерейного квитка буде цілком достатньо.

Риби (19.02 – 20.03)

Напевно вас засмутить неспортивна поведінка людини, якій ви звикли довіряти, але це буде означати одне: її місія в вашому житті закінчена — її треба відпустити по-хорошому.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 9 травня для всіх знаків зодіаку

четвер, 9 травень 2024, 5:20

Дуже енергійний та мотивований день: Це другий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Близнюки. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайнятися справами, які ви відкладали на потім. Будьте відкриті до нових можли...

Гороскоп на 8 травня для всіх знаків зодіаку

середа, 8 травень 2024, 5:20

8 травня 2024 - це перший день місячного календаря. Новий Місяць перебуває у знаку зодіаку Телець. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для досягнення своїх цілей. Вам рекомендується скористатися цим часом для розвитку своїх ...