На кого чекає багато роботи, а кому дуже пощастить: Гороскоп на 11 жовтня для всіх знаків Зодіаку

Після напружених вихідних Раки зможуть розслабитися, а на Близнюків чекає багато роботи. Леви зможуть отримати юридичну перемогу, а Козерогам не варто розраховувати на швидкі результати, передають Патріоти України.

Тарологиня і прогнозистка Ольга Соломка ексклюзивно для AstroOboz склала гороскоп на картах таро для всіх знаків зодіаку на 11 жовтня. Дізнайтеся, що буде з вами.

Овен

Буде гарний привід для свята, адже у вашому житті починається щось нове і ви це радісно святкуєте, втім, не усвідомлюючи, які труднощі за цим можуть ховатися. Але налаштуйте себе на позитив – і життя стане просто неймовірним.

Телець

Сьогодні ви дуже спішитимете, просто рветеся вперед, намагаючись встигнути все, підганяєте себе та інших, не даєте собі жодної хвилини спокою, ніби за вами женеться зграя собак чи невблаганний час не дає вам вибору.Близнюки

Тиждень починається з напруження, ви надзвичайно заклопотані, закопалися в роботу по самі вуха, але не самі все робите, а все таки знайшли собі колег та помічників, з якими можете і відповідальність розділити, і тяжку працю.

Рак

Після напружених вихідних ви вже можете видихнути, розслабитись і цей день провести у дуже повільному темпі. А декому навіть вдасться провалятися увесь час чи нагулятися донесхочу у своє задоволення.

Лев

Є велика ймовірність отримати перемогу у юридичних справах, приміром, у судах, і мати повну сатисфакцію по всім питанням моральної чи матеріальної компенсації. Словом, сьогодні сліпа Феміда буде цілком на вашому боці.

Діва

Настрій буде святковим та піднесеним, можливо, хтось із ваших рідних чи найближчого оточення відзначають сьогодні свято, і ви до цього безпосередньо залучені, до того ж довго готувалися і тепер, нарешті, урочисто відзначаєте.

Терези

Будете багато пересуватися, або ж у вас за планом – тривалий переїзд чи переліт і весь день будете у дорозі, враження миттєво змінюються, вам світло і радісно від того, що в живете таким насиченим життям.

Скорпіон

Тільки гостра нагода чи жорсткий примус змушує вас щось робити, кудись рухатися і взагалі виходити з дому. А якщо всі ваш потреби були б задоволені, то ви спокійно б сиділи і нічого сьогодні не робили.

Стрілець

Сьогодні вам буде ким керувати, навіть якщо ваша діяльність далека від цього. Адже інші будуть досить безпорадними у питаннях менеджменту, і вам доведеться організовувати команду, розподіляти обов'язки і контролювати виконання.

Козеріг

Не варто сьогодні розраховувати на швидкі результати, бо ви будете насолоджуватися самим процесом, повертаючись знову і знову до роботи для того, щоб відчути задоволення від творчості.

Водолій

Схоже, що на днях ви завершуєте дуже важливий і широкомасштабний проєкт, що ви вже буквально на півкроку від успіху, але потрібно ще докласти трохи зусиль до того, щоб фінал був феєричним.

Риби

Час для вас зараз тягнеться дуже повільно, а для декого ніби зупинився. Вам було малувато вихідних і ви намагаєтесь ще добрати трохи спокою та рівноваги, не одразу кидаєтесь до роботи, а ніби поступово в неї входите, як у холодну воду.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....