На кого чекає справжній сюрприз. Найкраще справи підуть вранці: Гороскоп на 17 травня

17 травня не хваліться своїми успіхами. Заздрість штовхатиме людей на злі вчинки. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Пробачайте людям їхні недоречні висловлювання, - говорить астрологиня. – Конфлікти можуть швидко перерости у бійку. Намагайтеся не наражатися на небезпеку. Ухиляйтеся від суперечок чи з'ясування стосунків. Особливо несприятливим цей день буде для фінансових проєктів. Ризики не виправдаються. Підводитимуть фінансові партнери. Не беріть кредити. Не позичайте грошей. Утримайтеся від великих витрат. Протягом дня може непокоїти головний біль. Краще скоротіть свій робочий день. Справжній джек-пот цього дня зірвуть Овни, Діви, Близнюки і Козероги. Відчуєте себе успішними та непереможними. Найкраще справи підуть вранці".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Грошей вдосталь. Спрямуйте їх на реалізацію своїх планів. Не витрачайте на потреби інших. Проведіть вечір у своє задоволення. Не панікуйте, якщо не встигаєте чогось приготувати на кухні. Замовте їжу додому.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Частіше виходьте в люди і заявляйте про себе. Зарекомендуєте себе як професіонал під час переговорів. Зумієте переконати співрозмовника за 5 хвилин. Гроші надійдуть із затримкою. Частину заощадьте на літню відпустку. Скоро захочеться мандрів і пригод.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

У вас закохуватимуться ті, чиєї прихильності добивалися місяцями. Вам зараз буде байдуже до цього. З головою поринете у роботу. Зняти стрес допоможе праця руками. Плетіть, вишивайте, робіть прикраси з бісеру.

Рак (22 червня – 22 липня)

Тиждень надихатиме на творчість. Багато чого вдаватиметься людям, які займатимуться ремонтами. Знайдуть цікаві рішення для інтер'єру. Втомить метушня. Спробуйте заспокоїтися. Зараз мало що зумієте змінити. Прийміть теплу ванну перед сном.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Настрій зіпсує зустріч з колишніми знайомими. Вони багато вихвалятимуться. Відчуєте себе невдахою. Не варто мірятися з кимось успіхами. Цінуйте те, що маєте.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Час конфліктів із найближчим оточенням. Набридне миритися з колегами-вискочками. Вимагатимете більше поваги до себе. Цей день краще провести поза офісом. Похід по крамницях краще відкласти. Замовте доставку продуктів додому.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Шукати пару не варто. Знайдете проблеми. На деякий час проігноруйте знайомства в соцмережах і на сайті знайомств. Зачекайте з лікуванням зубів. Це розтягнеться надовго і коштуватиме дорого.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не оминайте нужденних. Добро повернеться сторицею. Дивуватиме поведінка знайомих. Усі намагатимуться вскочити в останній вагон. Ви не відставатимете, тому забракне часу на сон і відпочинок. Перенесіть на вихідні придбання смартфонів та планшетів.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не перевантажуйте себе на городі чи на будівництві. Добре почуватиметься той, хто раніше лягатиме спати і відпочиватиме протягом дня. До стоматолога ідіть після обіду. Нова зачіска вам пасуватиме.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Вас надихатиме усе навколо: щебет птахів, шелест листя, аромат бузку, дитячий сміх. Більше часу проводьте у товаристві приємних для вас людей. Це день гарних звісток і щасливих зустрічей.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Підводитиме пам'ять. Найважливіші речі треба буде записувати. Не хваліться своїми успіхами. Особливо якщо справи ще не завершені. Особливого догляду потребуватиме шкіра. Зверніться за порадою до косметолога.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не чекайте кращої миті, аби сказати коханим, як сильно ви їх любите. Натхнення не примусить на себе чекати. Не відмовляйте собі у задоволенні написати новий вірш чи пісню. Гарно піде навчання. Знайдете наставника, який цікаво та креативно викладатиме

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....

Гороскоп на 18 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 18 квітень 2024, 5:20

Це десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. День обіцяє бути досить напруженим і емоційно насиченим для багатьох. Можливо, ви почуєте важливі новини або стикнетесь з несподіваними змінами у своєму житті. Важлив...