На кого чекають високі заробітки і небачений успіх: Гороскоп на осінь для усіх знаків Зодіаку від Олени Максимової

На початку осені усе навколо дратуватиме і виводитиме з себе. Нізвідки з'являтимуться перепони. Про це розповіла відома астрологиня Олена Максимова, передають Патріоти України.

"Досягти свого у вересні навряд чи вдасться, - каже астрологиня. – З накладками проходитимуть відрядження і виставки. Люди поспішатимуть і нервуватимуть. Женіть від себе погані думки. Справи налагодяться у жовтні. Негаразди відступлять. Повернуться сили. Діалог з дітьми не складатиметься. Старі методи виховання перестануть діяти. Присвятіть час родині. Вислухайте своїх нащадків. Це допоможе уникнути депресії і зарядитися позитивом. У листопаді багато часу витратите на балачки. Наснаги додаватимуть успіхи і результати роботи попереднього місяця".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Добре піде торгівля. Хочете збільшити заробітки, рекламуйте свої послуги в інтернеті. Не намагайтеся самоствердитися за рахунок коханих.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Життя підхопить у вир подій. З'явиться багато можливостей. Шалений темп роботи швидко втомить. Не плануйте на пізню годину планірок і переговорів.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не варто купувати квартиру, особливо якщо йдеться про дешеву. Тих, хто спокуситься на ціну, чекає прикре розчарування. Придивіться, хто живе по сусідству.

Рак (22 червня – 22 липня)

Подумайте, чого бракує вам для щастя. Зараз цю мрію вдасться втілити в життя. Збирайте лікарські трави, робіть сушку з яблук і груш.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Вдалий період для купівлі авто, мотоциклів і велосипедів. Втомилися доводити свої почуття коханим? Спробуйте дослухатися до їхніх бажань.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Вчасно реагуйте на пропозиції керівництва. Усміхнеться удача. Настав час кар'єрного зростання. Нова посада відповідатиме амбіціям.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

З головою поринете в роботу. Не дивуйтеся, що кохані шукатимуть компанію серед друзів і колег. Ревнощі безпідставні. Навчіться довіряти. Не займайтеся самолікуванням. Приймайте лише медикаменти, які виписав лікар.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Отримаєте преміальні. Це ще більше надихатиме. Суєта швидко вимотає. Це не час злету, але й падіння зумієте уникнути. Трохи грошей доведеться позичити, щоб зробити ремонт чи весілля для дітей.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Добрий час для саморозвитку. Швидко вдасться вивчити іноземну мову чи навчитися керувати авто.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Усього досягатимете наполегливою працею. Погоджуйтесь на нову посаду, бо заслуговуєте на підвищення. Не піддавайтеся на шантаж. Дослухайтеся до інтуіції.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Зачекайте з будівництвом і ремонтом. На це не вистачатиме грошей. Постійно всім будете незадоволені. Навіть перестановка меблів у домі може роздратувати.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Гроші надійдуть вчасно. Не засмучуйтеся через зміни. Зникне все, що заважало. Це дозволить почати осінь з новими силами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...