На людях виглядають "хорошими хлопцями": Астрологи назвали знаки Зодіаку серед чоловіків, які можуть вдарити жінку

Чотири знаки Зодіаку серед чоловіків в нападі агресії здатні підняти руку на жінку. Не вірте їх каяттю, адже якщо один раз ви пробачите, то ці знущання потім будуть на постійній основі, зазначають Патріоти України.

Риби

Більшість чоловіків-Риб є невдахами, оскільки вони не здатні контролювати своє життя. Для них існує тільки їх вигаданий світ, а те, що не відповідає їх ідеальній картинці - потенційно небезпечне. Якраз таки коштом жінок вони намагаються компенсувати невпевненість в собі. В результаті все це може дійти до розмахування кулаками.

Близнюки

Вони здатні накинутися на кого завгодно. Якщо людина поводиться негідно, на думку Близнюків, значить він повинен бути покараний. А покарання - це удар по будь-якій частині тіла. Але найчастіше рукоприкладством вони займаються щодо жінок. Особливо агресивно це проявляється під час розставання.

Рак

Якщо чоловік-Рак знаходиться в постійному стресі через проблеми на роботі, то вдома він буде зриватися на своїй жінці. Чим більше вона буде дозволяти, тим далі все це зайде. Варто врахувати і той факт, що Раки здатні перетворити ваше життя в пекло, адже серед них дуже багато тиранів. Будьте обережні, адже спочатку вони здаються добрими і турботливими сім'янинами.

Водолій

Якщо йому не вдається досягти своїх цілей, він буде свою неспроможність компенсувати шляхом приниження жінки. Цікаво, що на людях вони поводяться дуже спокійно і невимушено. А ось вдома на вас можуть чекати справжні катаклізми. Через таку їх неоднозначну поведінку оточуючі можуть вам не повірити, якщо ви поскаржитеся на побої з боку Водолія.

Джерело: УНІАН
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....