"На небі складеться жорсткий квадрат Юпітера і Сатурна": Астролог попередив українців про важкий серпень

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що знакові події на українців можуть очікувати у другій половині серпня, передають Патріоти України.

"На небі складеться жорсткий квадрат Юпітера і Сатурна. У цей час може вибухнути нова війна або загостряться бойові дії, тож про жодне перемир'я не може бути й мови. Серпень буде тим місяцем, який розгорне ситуацію на фронті категорично і всі зрозуміють, що потрібно дотискати суперника – і з одного боку, і з іншого. Якусь подібність вирішення конфлікту ми побачимо лише 29 серпня, коли Венера увійде на знак Терезів – знак переговорів", - сказав він.

"Політики вже давно вирішили, що війні бути або гарячій та супервеликій в травні наступного року, або в травні наступного року вона завершиться. Мені подобається дата 25.05.2025. Саме в цей день Сатурн входить до знаку Овна. Овен – це знак війни, Сатурн – повне охолодження. Я вважаю, що багато чого вирішиться. Ми перейдемо в стадію АТО наступного року, а остаточно - коли може завершитись цикл Юпітера, в листопаді 2029 року. На цьому періоді почалась війна, на ньому вона повинна завершитись", - додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 липня для всіх знаків зодіаку

понеділок, 29 липень 2024, 5:20

Овен . Зосередьтеся на роботі та справах, які потребують вашої уваги. Намагайтеся проявити терпіння та дипломатичність у спілкуванні з колегами та близькими. А ввечері ви можете розслабитися та забути про турботи. . Телець . Цей день буде сприятливи...

"На небі складеться жорсткий квадрат Юпітера і Сатурна": Астролог попередив українців про важкий серпень

неділя, 28 липень 2024, 9:52

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що знакові події на українців можуть очікувати у другій половині серпня, передають Патріоти України. "На небі складеться жорсткий квадрат Юпітера і Сатурна. У цей час може вибухнути нова війна або загостряться бой...