На них чекає щастя! Ці везунчики зустрінуть справжнє кохання до кінця літа: знайдіть свій знак Зодіаку в списку!

Гороскоп на серпень 2021 розповість про три знаки Зодіаку, які до кінця літа зможуть зустріти справжнє кохання. Вам потрібно слухати своє серце, звертати увагу на знаки, а зірки і планети будуть вас направляти і допомагати. Своїм любовним прогнозом поділився Хаял Алекперов, двічі переможець "Битви екстрасенсів", пишуть "Факти", передають Патріоти України.

Овен

Хаял вважає, що початок місяця обіцяє самотнім Овнам багато перспективних знайомств. Цілком можливо, що спонтанна романтична зустріч стане початком бурхливого роману та ще й з перспективою.

Лев

У серпні Леви опиняться в центрі уваги протилежної статі. І для тих представників знака Зодіаку, чиє серце вільне, а душа хоче польоту, така ситуація - прекрасний привід змінити ситуацію, що склалася в особистому житті.

Козоріг

Кінець літа стане для вас дуже сприятливим часом для відпочинку. Спонтанна подорож в цей час стане першим кроком до позитивних змін в особистому житті. Особливо це стосується самотніх сердець. Алекперов каже, що доленосне знайомство - не за горами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Магічний" Рожевий місяць-2024: У чому особливість повні 24 квітня і як вона може змінити ваше життя

вівторок, 23 квітень 2024, 9:05

Лише 8 квітня на небі завершився парад затемнень, а вже варто готуватися до квітневої повні (відома як Рожевий Місяць). Вона цього року очікується в середу, 24 квітня. Місяць перебуватиме у сузір'ї Діви. При цьому найяскравішим об'єктом поруч із Місяце...

Гороскоп на 23 квітня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 23 квітень 2024, 5:20

23 квітня 2024 - це 15 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Терези. День обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для досягнення своїх цілей. Вам рекомендується скористатися цим часом для розвитку своїх проектів ...