На них чекає щастя: Хто зі знаків Зодіаку в серпні може зустріти велику любов

Відомий астролог Влад Росс спеціально для УНІАН розповів, хто зі знаків Зодіаку зможе зустріти велику любов вже в серпні. Чекати успіху на романтичному терені варто відразу трьом знакам, передають Патріоти України.

Лев

Перш за все, в серпні в любові пощастить Леву. Він не тільки буде мати можливість зустріти велику любов, але й отримає справжню насолоду від розуміння того, що він знайшов свою другу половину, "свою" людину.

Лева чекає життя, повне любові, пристрасті, сексуальної енергії. Він буде насолоджуватися сумісністю з іншою людиною і будувати великі плани на майбутнє.

Терези

Другий знак, для якого серпень в плані любові та відносин буде вдалим, - це Терези. Венера увійде в цей знак Зодіаку в останньому місяці літа, що дасть шанс Терезам зустріти в цей час любов всього їхнього життя і бути щасливими у відносинах.

Терезів чекає період великої романтики, і вони будуть насолоджуватися естетикою взаємин.

Овен

Овен в серпні може зустріти того, хто згодом стане його дружиною (або чоловіком). Не виключено, що ділове партнерство переросте у міцні любовні відносини. Так що цілком вірогідний службовий роман, який принесе Овнам велику удачу в побудові життєвих планів і в особистому житті.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...