На п'ять знаків зодіаку чекає тиждень злетів і фінансового успіху: Гороскоп на 9-15 жовтня

9-15 жовтня бажання, плани та можливості співпадатимуть. Це продуктивний і перспективний час, розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Продумайте як слід кожну покупку, - говорить астрологиня. – Не витрачайте гроші. Бачитимете перспективи, і це додаватиме упевненості. Зірки підтримують ваші починання. Зорієнтуйтеся у своїх бажаннях. Не бійтеся, бо лише сміливі мають щастя. Від вівторка усі ваші плани отримають зелене світло. Не ревнуйте коханих. Допомагайте дітям із навчанням. Навіть на вихідних підтримуйте їхнє бажання покращити знання з математики, англійської чи української мов. На Овнів, Тельців, Терезів, Козорогів і Водоліїв чекає тиждень злетів і фінансового успіху. Уникайте переохолодження. Одягайтеся тепліше".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не використовуйте грубу силу для досягнення своєї мети. Кулаками порядку не наведете, а погану славу про себе розпустите. Краще менше їсти. Тоді почуватиметеся бадьорим.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Якщо зумієте відстояти свою позицію, то тиждень проживете продуктивно. Друга половина стане щедрою на заробітки. Не з'ясовуйте стосунки з коханими і дітьми у присутності батьків.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Відкладіть купівлю і продаж нерухомості, подачу заяв до суду, відкриття депозитів і кредитів. Буде менше розчарувань. Не женіться за модним крамом. Витратите гроші на непотріб. Читайте при денному освітленні. Увечері віддавайте перевагу аудіокнигам.

Рак (22 червня – 22 липня)

Знайомство в інтернеті матиме несподіване продовження. Готуйтеся їхати на побачення в інше місто. Більше грошей стане у гаманці тих, хто не боїться додаткової роботи і уміє суміщати одразу кілька посад.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Стережіться власної ліні. Відмовлятиметеся від перспективних пропозицій, аби тільки втекти від клопотів. Можете досягти набагато більше, якщо братиметеся за справи з гарним настроєм.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Вдалий час, аби придбати побутову техніку. Купіть посудомийку. Економите не тільки час, але й воду. Якщо сил бракує, не спішіть бігти до лікаря. Більше відпочивайте.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

У ваше життя буде втручатися занадто багато людей. Потерпіть такі незручності. Це період днів народжень. Не варто приймати рішення про одруження чи розлучення. Скоро пошкодуєте про це.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Сил та завзяття - обмаль. Плануйте зробити тільки те, що вкрай необхідно. На вихідні вдосталь виспіться. Вагатиметеся з вибором партнера. Довіряйте своєму серцю. Не піддавайтеся впливу друзів. Їхні поради зіпсують стосунки.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Читайте книги. Там знайдете відповіді на питання, які давно хвилюють. Тиждень вимагає змін. Покиньте роботу, за яку не платять, розірвіть стосунки, які вимагають безліч внутрішніх ресурсів, але нічого натомість не дають.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Багато людей прагнуть вашої уваги. Не намагайтеся бути усім за друга і брата. Пам'ятайте про власні інтереси та потреби своєї сім'ї.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Ваш зоряний час попереду. Досить мірятися успіхами з коханими. Пам'ятайте: конкуренція вдома і на роботі – не одне і те саме. Справи йтимуть краще, ніж попереднього тижня.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Перепони виводитимуть із себе. Стримуйте бажання посваритися. Набридне сидіти вдома. Грошей залишилося обмаль. Доведеться економити, а відмовляти собі багато хто не звик. Доведеться шукати нову роботу і додаткове місце заробітку.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 27-28 липня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 липень 2024, 5:20

Гороскоп на вихідні обіцяє представникам зодіакального сузір'я яскравий та позитивний період. У деяких можливі зміни в особистому житті, а деяким зірки радять розслабитись після продуктивних буднів. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам можливіс...

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...