На травневі можна готуватися виїжджати на шашлики: Астролог розповів, коли Україна зафіксує перемогу у війні

Зірки говорять про те, що вже до кінця квітня Україна здобуде перемогу у війні, що її розв'язав кремлівський убивця путін, і яку агресор «успішно» програє щодня. Таку думку висловив в ефірі програми «Зоряний шлях» астролог та екстрасенс Сергій Кобзар із Одеси, передають Патріоти України.

На його думку, ще на початку березня стало зрозумілим, що Україна вже перемогла. «Ми вже виграли, просто потрібно це зафіксувати. У розкладі випадає так, що буде кілька угод. Перша — дуже скоро, у квітні-травні. Друга — ближче до середини або кінця літа. Але вийдемо з гарячої фази ми найближчого місяця», — сказав екстрасенс, зробивши розклад на картах Таро.

Також експерт нагадав глядачам, коли всі залишали українські міста в перші дні навали орди, він казав, що вже у травні українці «мають смажити шашлики», тому не варто їхати далеко. За словами астролога, після перемоги у війні на Україну чекає чимало успішних подій. Так, ЗСУ швидко зможуть відбити Донецьку та Луганську області, при цьому Крим, вважає Кобзар, залишиться нейтральною територією.

«Після цієї війни буде період відновлення — причому за рахунок сторони, що програла. Вони дадуть гроші, а відбудовуватимемо півтора-два роки, максимум — три», — говорить Кобзар. Він також передрік Україні період стрімкого розвитку. «Економіку відбудуємо. Безумовно, шкода наших безневинних людей, постраждалих, убитих. Їх не повернеш. Але ми все одно маємо йти вперед», — упевнений Сергій Кобзар.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....