На ці знаки Зодика звалиться багатство в січні 2022 - знайдіть себе в списку!

Гороскоп на січень 2022 розповість, яким знакам Зодіаку пощастить заробити і поліпшити своє матеріальне становище вже на початку цього року. Прогнозом з Lite поділилася знаменитий астролог Аріна Артуровна. Експерт радить читати гороскоп за своїм Асцедентом (висхідним знаком), передають Патріоти України.

Лев

Фінансова сфера Левів не викликатиме жодних побоювань. Навіть у тих, хто під час свят трохи не розрахував свій бюджет. У другій декаді місяця з'явиться дуже хороший шанс для додаткових заробітків. Не варто при цьому ігнорувати такий варіант, як депозитні вкладення або ставки на біржі.

Діва

Вже в січні відбудеться багато подій, пов'язаних з поліпшенням фінансового стану, юридичною та сімейною лінією. Дипломатичність, чуйність і природжена уважність зіграють істотну роль, що дозволить отримати хороші фінансові надходження.

Стрілець

У деяких представників знака значно покращиться фінансове становище, деякі оновлять житло, проведуть вдалі угоди з нерухомістю. Хтось отримає доходи з того боку, звідки їх і не очікували - у вигляді подарунків від родичів або в результаті реалізації своїх ідей, пов'язаних з хобі.

Козеріг

У сфері бізнесу все складається конструктивно. Козероги отримають підтримку від свого безпосереднього начальника, яка може висловитися, в тому числі, і фінансовою винагородою. Це якраз той самий час, коли ви можете сміливо проявляти амбіції, складати бізнес-проекти у великих масштабах.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...

Гороскоп на 28 березня для всіх знаків зодіаку

четвер, 28 березень 2024, 5:14

18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на с...