На жадібних і хитрих чекають неприємності: Гороскоп на 6 червня

6 червня - чудовий день для навчання й обміну досвідом. Прекрасно працюватиме пам'ять. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього вівторка добре вестиметься людям, які знають міру в усьому, - говорить астрологиня. – Не варто прагнути отримати від життя якнайбільшого. На жадібних і хитрих чекають неприємності. Витрати перевищуватимуть доходи. Дбайте про необхідне. Допоможіть людям у скруті. Подавайте милостиню. Позбавтеся зайвих речей у домі. Краще не братися за кілька різних справ водночас. Зміна місця роботи також не буде вдалою. Саме час подбати про очищення організму. Корисним буде одноденне голодування. Можна займатися процедурами, спрямованими на зниження ваги. Бігайте, займайтеся ранковою гімнастикою та підберіть хорошу дієту. Це особливий день для тих, хто часто вагається. Ви опинятиметеся у потрібному місці в потрібний час. Дослухайтеся до внутрішнього голосу і робіть те, що хочете".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Багато встигнете і заробітки зростуть. У вівторок купуйте меблі для кухні та саду. Лави і стільці служитимуть роками. Підживіть орхідеї. Вони тішитимуть цвітом не один тиждень.

Телець (21 квітня - 20 травня)

День прийняття принципових рішень. Вагання й сумніви залишайте позаду. Скористайтеся шансом змінити щось у своєму житті на краще.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Найкращі рішення приймете після обіду. Не спішіть погоджуватися на спокусливі пропозиції. Обдумуйте кожен свій крок. Не варто давати і брати хабарів.

Рак (22 червня - 22 липня)

Годі намагатися зробити щось швидко і абияк. Утримайтеся від завдатку за авто чи нерухомість. Ціну переглянуть, умови продажу змінять. Зачекайте з пошуком пари. Навколо будуть хитрі особи, які бажають розбагатіти за ваш рахунок.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Кохані будуть на своїй хвилі й рідко погоджуватимуться з вами. Не намагайтеся їх перевиховати. Може з'явитися алергія на цвітіння дерев. Носіть при собі ліки, навіть якщо їдете недалеко від дому.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

День буде сповнений бурхливих емоцій. Тримайте під контролем свої почуття. Освідчення в коханні краще відкласти на пару днів. Найбільш вразливим органом буде печінка. Відмовтеся від жирних страв. Залишайтеся тверезими.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не дозволяйте знайомим вносити напруження у ваш дім. Ігноруйте чутки. Хотітиметься романтики і свіжих почуттів. Любовні поривання надихатимуть на нові звершення. Ходіть на побачення, погоджуйтеся на переїзд до коханих.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Цього дня справи йтимуть не за планом. Будьте готові до експромту. Відкладіть похід до перукарні. Експерименти з новою зачіскою чи косметикою не будуть вдалими.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Покупки в інтернеті розчарують. Зекономити не вдасться. Будете засмучені доставкою, бо не отримаєте потрібний товар вчасно. Частіше перевіряйте пошту, аби не пропустити важливого листа.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

З оптимізмом дивіться у майбутнє. Не замінюйте реальне життя віртуальним. Частіше зустрічайтеся з друзями, ходіть на побачення. Довіртеся долі. Вона понесе вас у правильному напрямку.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Не варто економити, коли обираєте меблі чи шпалери. Чим сприятливішою буде атмосфера в домі, тим краще почуватиметеся ви. Не намагайтеся когось у чомусь переконати. Кожен все рівно залишиться при своїй думці.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Оптимістичний настрій переважатиме, незважаючи на тиск зовнішніх обставин. Намагайтеся уникати прожектерства. Умійте розрізнити вимріяне і можливе. Більш плідно ваша голова працюватиме у другій половині дня. Присвятіть вечір спілкуванню з друзями.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...