На зміну зливам прийде інша напасть: Астролог попередив про неприємності у серпні-2021 в Україні

Незважаючи на те, що наприкінці липня 2021 року спостерігався деякий спад спеки, в серпні вона знову набере силу. І в результаті останній місяць літа здасться нам чи не найспекотнішим цього року. Про це в коментарі "Главреду" заявив астролог Влад Росс, передають Патріоти України.

За словами астролога, весь серпень будуть зберігатися досить високі температури."Цього місяця буде досить жарко. При цьому дощів буде мало, у всякому разі, менше, ніж в інші місяці літа. Буде сухо і спекотно. Температура повітря прогріється до +30-35 градусів, а іноді буде сягати +37-38 градусів у тіні", – розповів Влад Росс.

Через такі погодні умови, за прогнозом астролога, в серпні буде висока пожежонебезпека. Горітимуть ліси, торф'яники і навіть поля пшениці", – уточнив Росс. Крім того, астролог запевнив, що Україну в останньому місяці літа перестане заливати сильними дощами, проте їм на зміну прийде інша напасть.

"Юпітер, пов'язаний із потужними водами, залишив знак Риб 27 липня, а це свідчить про те, що в серпні не буде потопів і повеней. Однак через те, що Юпітер переміститься у знак Повітря – Водолій, в цьому місяці будуть сильні пориви вітру, смерчі, торнадо й урагани. Втім, торнадо і смерчі України будуть стосуватися в меншій мірі, але по світу вони багато де відбуватимуться", – зазначив Влад Росс.

Також астролог Влад Росс вважає, що із закінченням серпня літо в Україні не закінчиться, і вересень буде по-справжньому літнім місяцем. "Ранньої осені в 2021 році не буде. Більш того, на нас чекатиме ще пара "бабиних літ". І це добре – менше грошей ми будемо витрачати на опалення", – резюмував Росс.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найбільш містичний день року? Що несе людству дзеркальна дата 24.04.2024. Час загадувати бажання

середа, 24 квітень 2024, 5:40

Для нумерологів дзеркальні дати, особливо такі, як 24 квітня 2024 року, мають магічне значення, особливо коли вони збігаються з повним Місяцем як наразі. Вони можуть розглядати такі дати як часи підвищеної енергії або потенційно сприятливі моменти для ...

Гороскоп на 24 квітня для всіх знаків зодіаку

середа, 24 квітень 2024, 5:20

24 квітня 2024 - це 16 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете відчувати себе дуже енергійними та мотивованими. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайн...