Наближається "магічний час": Астрологи розповіли, коли сни будуть пророчими - можуть віщувати майбутнє

У давнину ворожіння здебільшого припадало на час святкового періоду, коли народ хотів більше дізнатися про майбутній врожай, а дівчата — як і за кого вийти заміж. У вищому світі ворожіння вважалося світською забавою, особливою популярністю користувалися сонники, передають Патріоти України,

Екстрасенс та експерт з езотерики Андрій Харріс назвав найбільш сприятливі періоди у грудні 2021 — січні 2022 року для правдивого тлумачення сновидінь. У ці магічні дні можна побачити своє майбутнє та дізнатися, що приготувала йому доля.

Перший день — ніч з 31 грудня 2021 року на 1 січня 2022 року
Езотерик упевнений, що найважливіша інформація, яку хочуть до вас «донести» найвищі сили Всесвіту, прийде у ваше життя саме у чарівну ніч переходу з одного року до іншого.

Другий день — ніч з 6 на 7 січня 2022 року. Саме в ніч перед Різдвом виникає найтонша грань між світами, і люди можуть бачити ключові події свого майбутнього життя, або ж часто у цю дату нас можуть попереджати мертві родичі, вважає маг.

Дуже сильна дата — ніч із 18 на 19 січня 2022 року. Ніч напередодні Водохреща несе «світлі» сновидіння.

Вищі сили та Всесвіт вас радуватимуть, показуватимуть різні добрі моменти з майбутнього, до яких варто бути особливо уважними. На думку Харріса, весь період з 31 грудня до 21 січня є дуже позитивним для ворожіння по сновидіннях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....