Наче магніт, бо призначені долею: Астрологи розповіли, яких знаків Зодіаку тягне один до одного

Є пари знаків Зодіаку, які завжди будуть щасливі разом - у них відносини рівні, стабільні, для всіх оточуючих - передбачувані. А є протилежні знаки Зодіаку, які магнитятся. І начебто, за логікою, пара з них повинна бути погана і ненадійна – але гороскоп сумісності стверджує, що це знаки Зодіаку, які якщо зійшлися, то завжди будуть разом, передають Патріоти України.

Овен і Стрілець - між ними іскри летять і так палахкотить, що друзі, йдучи на зустріч із ними, думають: чи не захопити відерце води. І нехай часом такі відносини вимотують - зате їм ніколи не нудно разом. Їхнє спільне життя не пройде без сварок - проте ні з яким іншим знаком Зодіаку ні в одного з них не буде стільки теплоти та пристрасті.

Рак і Скорпіон - вони відмінно підходять один одному в ліжку. При цьому у Скорпіона можуть бути проблеми з вірністю, а у Рака – з почуттям власництва. До того ж обидва вони трохи егоїсти – що теж здатне додати проблем. Але їх магнетично тягне один до одного. І якщо вони поважають один одного – то зуміють домовитися в будь-якому питанні.

Козоріг і Діва відмінно доповнюють один одного. При цьому Козеріг часом може пред'являти до партнера завищені вимоги, проте спокійна скромна натура Діви допоможе їй приборкати свою другу половинку. В їхньому тандемі може не вистачати пристрасті, проте в побуті і в фінансових питаннях вони порозуміються просто відмінно.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

А ви це знали? Що означає, коли на годиннику бачиш однакові цифри - 11:11 або 22:22

понеділок, 20 травень 2024, 9:50

Нумерологи вважають, це зовсім не випадковість, а знак, що вам потрібно звернути на щось увагу. Насамперед, тут йдеться про важливу навичку сповільнюватися і помічати те, що може бути помітно не всім. Кожна людина є особливим механізмом, але як і будь-...

"Путін доведе до того, що Росія розпадеться на малі держави": Мольфар, який передбачив велику війну Московії проти України, назвав умови та швидкі терміни її завершення (відео)

понеділок, 20 травень 2024, 9:32

Мольфар Іван Довбуш у 2021 році розповів, що буде з Україною та коли закінчиться війна. Іще до повномасштабного вторгнення він озвучив передбачення щодо майбутньої долі України та росії. «Росія розділиться, путін доведе до того, що вона розпадеться на ...