Найчесніший східний гороскоп про жінок. Ви будете здивовані такою відвертістю!

Щур

Відрізняється розумом і кмітливістю. Настільки відрізняється, що всі інші знаки майже ніколи не розуміють, про що жінка-Щур думає і, головне, що вона в зв’язку з цим буде робити, передають Патріоти України.

Вона прекрасно знає, що з боку тилу не дуже-то приваблива, тому продумано насамперед демонструє свої лапочки, які майже як рученьки: після того як вона ними злапає чиєсь серце, оточуючих накриває таке розчулення, що на хвіст вони звертають мало уваги. Більш того: відомі випадки, коли деякі ним прямо-таки захоплювалися і знаходили в ньому схожість з драконом. І то правда: за частиною таланту до мімікрії Пацюкові рівних немає.

Бик

Бик – та сама жінка, яка доведе до кінця все, за що візьметься, навіть в тому випадку, якщо цього і починати не вартувало. Консервативність – її друге ім’я, Упертість – по-батькові, Упоротість – партійна кличка. З іншого боку, на Бика завжди можна покластися і навіть покласти те, що вам самим не дуже-то хочеться робити. Головне – не забувати досить багатослівно дякувати жінці-Бику і вихваляти. Інакше вона може подумати, що на неї поклали щось не те. Попереджати тореодора про те, що корида вже почалася, Бик за потрібне не вважає. Не царська, знаєте, справа.

Тигр

Неспокійне господарство: Тигр – хижачка самотня, але яка завжди, ЗАВЖДИ хоче бути в центрі уваги – хоча б за рахунок забарвлення. Що по суті завжди працює, тому що прекрасного звіра всі завжди хочуть помацати, але… руки свої прибрав! Насправді ніякого протиріччя тут немає, просто Тигри дуже люблять владу. І краще б їм, звичайно, її дати. Ну просто тому, що середньостатистичні Тигри – найзапекліші людожери. Нічого особистого, просто клімат такий, ага.

Кіт

Еталонна жінка: розумна, вродлива, граціозна, хитра і підступна. У будь-якій незрозумілій ситуації робить кусь. У всіх інших ситуаціях нічого не може, у неї лапки. Ми нагадуємо вам, що рік Кота чомусь вважається ще й роком Кролика, але ми цей факт люто ігноруємо: нічого спільного з кроликами у народжених в рік Кота немає. Ну хіба що манера ховатися в метафоричній норі, в якій сам чорт ногу зломить.

Дракон

Ніжна і вразлива душа в сталевий броні. Саме це підступний Дракон, як правило, демонструє ближнім, а ближні (і далекі) наївно вірять. Насправді Дракон діє за принципом «Хочеш щось заховати – поклади це на саме видне місце». Тобто жінка-Дракон і правда ніжна і вразлива. Тільки не в глибині душі, а зовні. А ще Дракон незлопам’ятна. Просто зла. І пам’ять у неї хороша, так.

Змія

Обережно, небезпечний момент! Змія – істота, здатна викликати появу мурашок на шкірі людей навіть не появою, а самим фактом свого існування: досить знати, що змія десь неподалік, як вечір негайно перестає бути томним. Все, звичайно, від того, що жінка-Змія, по-перше, абсолютно холоднокровна, по-друге – істинно мудра, і по-третє – убивчо отруйна. Тим, хто хоче посперечатися з останнім пунктом і похвалитися своїми знаннями про анатомію плазунів рекомендуємо сказати Змії, що вона робить щось неправильно і подивитися, що буде. Протиотрутою тільки запасіться спочатку. Хоча ні, її ж не існує. Ха-ха!

Кінь

Всі говорять, що народжені в рік Коня – робочі конячки, але жоден з цих всіх, очевидно, жодного разу не намагався змусити нормального живого коня працювати: а ті, хто намагався, знають, що кінь живе за принципом ПКК – Підступність, Категоричність, Копито. Яким жінка-Кінь підступно, без оголошення війни, засадить вам в найболючіше місце, щоб дати зрозуміти, що категорично з вами незгодна. А так-то в цілому Кінь працювати дуже любить, звичайно. Але розважатися любить не менше. І в обох ситуаціях вона – кращий партнер і надійний друг, здатний винести на спині двох. Правда, не факт, що її не понесе, ось.

Коза

У верблюда два горба, тому що життя – боротьба, а у кози прямокутні зіниці, тому що ніхто не знає чому, бе-бе-бе. Насправді ми підозрюємо, що таким чином Коза приховує свої справжні думки і почуття: адже якщо їх висловити, можна кого-небудь ненароком скривдити, а цього Коза не переживе, адже вона нікому не довіряє – хіба мало, як потім ця образа відгукнеться. Як би чого не вийшло, а? Зазвичай, як правило, нічого і не виходить, про що Коза іноді шкодує, але не особливо побивається: врешті-решт, завжди можна списати всі невдачі на те, що її не так зрозуміли.

Мавпа

Героїня хрестоматійного анекдоту, яка ніяк не вирішить, до розумних їй чи до красивих. Проблема в тому, що вона і справді і розумна, і красива, а ще – привітна, добра, чарівна і трошки сентиментальна душа будь-якої компанії. Той момент, коли Мавпа бере в руки гранату навколишні, як правило, прохлопивают вухами. І дуже даремно.

Півень

Піонер – всім людям приклад: Півень завжди і все робить правильно, а хто з цим не згоден, той отримає удар дзьобом нижче спини. Причому так, що винуватим виявиться який-небудь Тигр (ні, ну, а чого він хижак?!). Єдиний спосіб приручити жінку-Півня і змусити її бути відвертою – це зіграти на марнославстві: пояснити, що вже в цьому-то курнику вона явно головна і зараз затопче всіх. Важливе уточнення: чинити так варто навіть в тому випадку, якщо Півень – курка: ціліші будете.

Собака

Сама чесність, сама відданість, сама досконалість.Через що всім, хто поруч знаходиться, зрозуміло, відразу стає ніяково, але Собака благородно не звертає на це уваги (в тому сенсі, що не заважає ближнім собою захоплюватися).

Свиня

Ця жінка – це еталонний роздовбай, але при цьому гори зверне, якщо до неї звернеться за допомогою несправедливо ображений, принижений, обділений, ну і так далі. І, звичайно, якщо цей несправедливо ображений зуміє звернути на себе увагу Свині. Любить повеселитися, особливо смачненько поїсти.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

А ви це знали? Як прізвище чоловіка впливає на долю жінки

четвер, 2 травень 2024, 14:30

Код долі: що може статися, якщо жінка змінить своє прізвище на прізвище чоловіка, передають Патріоти України. Зміна прізвища після одруження – це звичайна практика в українських родинах. Втім, нумерологи рекомендують обачніше ставитися до такого вчинку...

Гороскоп на 2 травня для всіх знаків зодіаку

четвер, 2 травень 2024, 5:20

24 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Водолій. 2 травня може бути днем повсякденних справ, проте він може також приховувати певні можливості і цікаві події. Це може бути добрим часом для планування майбутніх подій, под...