Найнебезпечніші три дні: Екстрасенс назвав дати, коли РФ може вдарити ракетами по Україні

У квітні буде три найнебезпечніші дні, у які російські окупанти можуть вдарити ракетами по Україні. Загроза ракетного удару зберігатиметься, зокрема, на Великдень. Ще один небезпечний день припаде не кінець місяця. Такий прогноз дав екстрасенс Макс Гордєєв, передають Патріоти України.

"В квітні найнебезпечнішими днями будуть ті, на які припадає Великдень. Є можливість ракетних обстрілів. Тому варто бути обережними 16-17 квітня. Також в День пам'яті Чорнобиля, 26 квітня", – спрогнозував Гордєєв.

Небезпека ракетних обстрілів зберігатиметься і на початку травня – з 1 по 9 травня. "Окупанти хочуть щось "запустити", але, я думаю, що вони будуть зайняті трошки іншим. Тобто у ці дні можливі терори, але це не буде масштабно", – сказав екстрасенс.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 15 травня для всіх знаків зодіаку

середа, 15 травень 2024, 5:20

15 травня 2024 - це восьмий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. Цей день може принести вам нові можливості для особистого та професійного зростання. Будьте відкриті до навчання та експериментів, а також готові вик...

У Путіна великі плани: Переможниця "Битви екстрасенсів" відповіла, чи окупує Росія Харків та Дніпро

вівторок, 14 травень 2024, 17:30

Переможниця "Битви екстрасенсів",тарологиня Яна Пасинкова зазначила, що окупантам не вдасться здійснити прорив у Харківській та Дніпропетровській областях. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі. . Яну Пасинкову запитали, чи після прориву фронту на...