Найщасливіші і найжахливіші дні 2022 року: Астролог назвав дати - ось, до чого треба готуватися

Гороскоп на 2022 рік говорить, що квітень стане найвдалішим і найбільш сприятливим місяцем 2022 року – "місяцем великого щастя". Однак особливо слід відзначити два дні, коли фартити буде всім і в усьому. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс, зазначають Патріоти України.

Найвдалішим днем 2022 року, За словами астролога, стане 27 квітня. "Щасливі події не тільки цього дня, але й протягом усього місяця, будуть обумовлені великим парадом планет, коли поєднаються Місяць, Венера, Юпітер і Нептун. Це обіцяє щастя, удачу в бізнесі, грошах і любові. На 27 квітня сміливо можна призначати одруження", – відзначив Влад Росс.

Другий найбільш вдалий день 2022 року, на думку астролога, випаде на 12 квітня. "Це буде обумовлено поєднанням Юпітера і Нептуна, яке відбувається раз на 600 років. Обидві планети керують Рибами. У цей час все буде чудово, без складнощів і проблем", – запевнив Росс.

При цьому астролог зазначив, що найбільш негативний момент 2022 року теж станеться навесні і теж буде пов'язаний із парадом планет. Найбільш несприятлива дата року, за словами Влада Росса, – це 2 березня.

"Цей день буде настільки несприятливим і небезпечним, що на Землю може впасти метеорит або астероїд. Втім, це може статися ще в лютому. 2 березня в одному з 38 градусів збереться одразу дев'ять планет (всі, крім Урану), може вибухнути велика катастрофа, або відбудуться події, які матимуть серйозні наслідки для мільйонів людей. Наприклад, Путін може напасти на Україну, або в Росії станеться переворот", – пояснив Росс.

Тому березень – найнебезпечніший і найбільш катастрофічний місяць, резюмував астролог. Однак на цьому невдалі дні 2022 року не закінчуються – на нас ще чекають небезпечні періоди поблизу сонячних затемнень, попередив Росс.

"Мова йде про 30 квітня – сонячне затемнення в знаку Тельця (складний період триватиме з 27 квітня до 3 травня), а також 25 жовтня – сонячне затемнення в Скорпіоні (складний період – 22-28 жовтня)", – зазначив астролог. За його словами, в ці дні проблеми і клопіт створять питання, пов'язані з фінансами, цінностями, власністю, фізичними та матеріальними ресурсами, а також опором змінам.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найбільш містичний день року? Що несе людству дзеркальна дата 24.04.2024. Час загадувати бажання

середа, 24 квітень 2024, 5:40

Для нумерологів дзеркальні дати, особливо такі, як 24 квітня 2024 року, мають магічне значення, особливо коли вони збігаються з повним Місяцем як наразі. Вони можуть розглядати такі дати як часи підвищеної енергії або потенційно сприятливі моменти для ...

Гороскоп на 24 квітня для всіх знаків зодіаку

середа, 24 квітень 2024, 5:20

24 квітня 2024 - це 16 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете відчувати себе дуже енергійними та мотивованими. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайн...