Найвеселіше буде Левам: Гороскоп на новорічний тиждень 27 грудня - 2 січня для всіх знаків Зодіаку

Завершується 2020 рік, залишається останній тиждень, і багатьох людей цікавить, як пройдуть новорічні свята, наскільки вдалими і щасливими будуть останні дні року, що минає, і початок чергового року, як найкраще зустрічати Новий рік-2021, залежно від знака зодіаку, зазначають Патріоти України.

Цього разу Новий рік настане в зодіакальному знаку Лева, а це значить, що нудьгувати і сумувати точно ніхто не буде. Адже період Лева, як жоден інший, відмінно підходить для свята, веселощів, піднесеного настрою. Наряжайтеся, веселіться, даруйте оточенню компліменти і отримуйте у відповідь добрі слова.

Гороскоп на тиждень 27 грудня – 2 січня для Овна

Овен (21 березня – 20 квітня)

В кінці 2020 року, що минає, Овнам потрібно терпіння, щоб уникнути конфліктів у спілкуванні з близькими людьми. Проявіть благородство і прощення до них, особливо у вівторок. І тоді в Новорічну ніч ви будете сповнені енергії, веселощів, святкового настрою. А наступного ранку вам не доведеться страждати від гнітючого похмілля.

Гороскоп на тиждень 27 грудня – 2 січня для Тельця

Телець (21 квітня – 21 травня)

Оптимізм і життєрадісність Тельців перейде разом з вами зі старого в новий рік. Це дозволить створити справжній святковий настрій не тільки тобі, але й оточенню, причому не тільки в новорічну ніч. Завдяки впевненості у власних силах багато ваших планів можуть втілитися в реальність. Не забудьте про це після свят.

Гороскоп на тиждень 27 грудня – 2 січня для Близнят

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Близнята покажуть себе досвідченими господарями, взявши обов'язки із влаштування та організації свята на себе. Практично весь тиждень у вас буде зайнятий передсвятковими приготуваннями. Не тільки оточуючі, але й ви самі отримаєте від передноворічної метушні багато задоволення. А саме свято краще зустрічати не на самоті, а в оточенні близьких.

Гороскоп на тиждень 27 грудня – 2 січня для Рака

Рак (22 червня – 22 липня)

Кінець року обіцяє Ракам піднесений настрій, незважаючи на деякі недоліки в роботі. Головне – зберегти такий настрій на весь тиждень. Оточенню подобається ваш оптимізм. Щоб Новий рік пройшов на ура, і всі, включно з вами, залишилися задоволеними, постарайтеся зробити все самостійно, ні на кого не перекладаючи обов'язки організатора.

Гороскоп на тиждень 27 грудня – 2 січня для Лева

Лев (23 липня – 21 серпня)

Леви наступного тижня будуть чарівними і привабливими, що не залишиться непоміченим. Для вас не буде мати великого значення, в якій компанії ви зустрінете Новий рік – ваш настрій від цього не зіпсується. Бережіть сили і здоров'я і не переберіть свою норму алкоголю в новорічну ніч, інакше ранок 1 січня буде жорстоким.

Гороскоп на тиждень 27 грудня – 2 січня для Діви

Діва (22 серпня – 23 вересня) / Фото: Сьогодні

На Дів наступного новорічної тижня чекає багато роботи і турбот. Однак всі вони, здебільшого, будуть приємними. Намагайтеся витрачати сили тільки для вирішення особистих питань, хоча вам це вдаватиметься з великими труднощами або не вийде зовсім. Свято пройде набагато краще, якщо ви зустрінете його в колі сім'ї, а не в багатолюдній компанії.

Гороскоп на тиждень 27 грудня – 2 січня для Терезів

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Представників знаку Терези напередодні Нового року підстерігають різні несподіванки. Остерігайтеся шахраїв у середу. Щоб не пропустити цікаві зустрічі і багатообіцяючі знайомства, зірки радять зустрічати Новий рік у великій компанії. В цьому випадку свято стане для вас незабутнім. Початок наступного року подарує цікаві перспективи.

Гороскоп на тиждень 27 грудня – 2 січня для Скорпіона

Скорпіон (24 жовтня – 23 листопада)

Скорпіонам слід ретельно підготуватися до зустрічі Нового року і запастися приємними, а головне – душевними подарунками для близьких і коханих людей. Не зволікайте з цим важливим святковим пунктом. Початок нового року обіцяє вам внесення різноманітності в звичний життєвий ритм. Вам може не все відразу сподобатися, але пізніше ви зрозумієте сенс подій.

Гороскоп на тиждень 27 грудня – 2 січня для Стрільця

Стрілець (24 листопада – 22 грудня)

Для Стрільців наступний тиждень відкриває двері перед життєво важливим роком. Нові знайомства, відмінні перспективи, приємні зміни, звичайно ж, вас порадують і здивують. Контролюйте свої фінанси, але ось на саме свято скупитися не варто. Саме вам адресовано відоме твердження: як зустрінете Новий рік, так його і проживете.

Гороскоп на тиждень 27 грудня – 2 січня для Козорога

Козеріг (23 грудня – 20 січня)

Козорогам слід остерігатися неприємностей наступного тижня, особливо в четвер, а тому не варто зустрічати свято в компанії малознайомих людей. Краще весело, душевно і спокійно відсвяткуйте Новий рік в тісному сімейному колі. Нова інформація, яку ви отримаєте на самому початку року, допоможе вам змінити життя на краще.

Гороскоп на тиждень 27 грудня – 2 січня для Водолія

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Водоліям наступного тижня варто притримати командний тон і бути добрішим до близьких людей, інакше вам не уникнути конфлікту в кінці року, що минає, а воно вам треба? Свято найкраще зустрічати у великій і галасливій компанії. Нові знайомства в році, що наступив, перетворяться в міцні відносини і стануть в пригоді вам у бізнесі.

Гороскоп на тиждень 27 грудня – 2 січня для Риб

Риби (20 лютого – 20 березня)

Рибам важливо постаратися заздалегідь спланувати організацію свята, відмовитися від імпровізацій і уникати спонтанних дій. Зустрічаючи Новий рік, веселіться собі на втіху, але не забувайте про відпочинок і повноціннйе здоровий сон. Сили і міцні нерви вам знадобляться вже з першого дня нового 2021 року.

Джерело: Сегодня
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найбільш містичний день року? Що несе людству дзеркальна дата 24.04.2024. Час загадувати бажання

середа, 24 квітень 2024, 5:40

Для нумерологів дзеркальні дати, особливо такі, як 24 квітня 2024 року, мають магічне значення, особливо коли вони збігаються з повним Місяцем як наразі. Вони можуть розглядати такі дати як часи підвищеної енергії або потенційно сприятливі моменти для ...

Гороскоп на 24 квітня для всіх знаків зодіаку

середа, 24 квітень 2024, 5:20

24 квітня 2024 - це 16 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете відчувати себе дуже енергійними та мотивованими. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайн...